Follow us

Οι 10 σειρές που βλέπουν όλοι αυτήν τη στιγμή

Από περιπέτειες σε εξωτικά μέρη μέχρι σκληρά γκανγκστερικά δράματα και ρομαντικές κωμωδίες, αυτές οι 10 σειρές κυριαρχούν στον κόσμο του streaming επί του παρόντος, αποδεικνύοντας ότι η μικρή οθόνη ζει χρυσές στιγμές.

MissBloom TEAM
σειρα Netflix

Ο κόσμος των τηλεοπτικών σειρών είναι γεμάτος εντυπωσιακές νέες παραγωγές, με τους δημιουργούς να εξελίσσονται συνεχώς για να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Από καταιγιστικά εγκλήματα μέχρι ανατριχιαστικά μυστήρια, παρακάτω θα βρεις τη λίστα με τις πιο hot σειρές που μονοπωλούν τη συζήτηση αυτή τη στιγμή.

Είτε λατρεύεις τα θρίλερ, είτε είσαι fan των φανταστικών κόσμων, αυτές οι σειρές έχουν κάτι για όλους. Εδώ είναι οι 10 πιο δημοφιλείς σειρές αυτήν τη στιγμή, και τι τις κάνει τόσο μοναδικές.

10. Outer Banks

Η επιστροφή αυτής της νεανικής σειράς περιπέτειας έχει κάνει θόρυβο με την τρίτη της σεζόν. Το γεμάτο ένταση κυνήγι θησαυρού και οι καταιγιστικές ανατροπές φέρνουν τους θεατές στα άκρα.

09. Tulsa King

Ο Sylvester Stallone πρωταγωνιστεί σε αυτό το γκανγκστερικό δράμα, που βλέπει έναν μαφιόζο να στήνει την αυτοκρατορία του στην Tulsa της Οκλαχόμα. Το ενδιαφέρον αυξάνεται χάρη στην επιβλητική παρουσία του Stallone και την ενδιαφέρουσα πλοκή.

08. Only Murders in the Building

Η τρίτη σεζόν της σειράς συνεχίζει να συνδυάζει μυστήριο και κωμωδία με την επιστροφή των αγαπημένων χαρακτήρων, ενώ το νέο καστ προσθέτει φρέσκο χιούμορ. Ο κόσμος δεν σταματά να μιλά για τις ανατροπές της πλοκής.

07. Agatha All Along

Αυτό το spin-off από το Marvel Cinematic Universe εστιάζει στην Agatha Harkness, που γνωρίσαμε στο WandaVision, και οι fans ανυπομονούν για τη μαγεία και τις υπερφυσικές ανατροπές που φέρνει η νέα της περιπέτεια.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr