Vera Wang | "Ποιος να πιστέψει πως ένα κορίτσι σαν εμένα που παντρεύτηκε στα 40 θα έβγαζε χρήματα σχεδιάζοντας νυφικά; "

Ξεκίνησε την καριέρα της μετά τα 40. Αλλά η περιουσία της 75χρονης Vera Wang που δημιούργησε την μεγαλύτερη αυτοκρατορία με νυφικά ανέρχεται σήμερα στα 270 εκατομμύρια.δολάρια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι ίσως η μόνη γυναίκα που μπορεί να υπερηφανευτεί πως έχει ντύσει όλες τις νύφες του Χόλοιγουντ. Οι Kardashians, η Jennifer Lopez, η Mariah Carey, η Victoria Beckham, η Kate Hudson, η Μichelle Οbama, είναι μόνο κάποιες από τις γυναίκες που της εμπιστεύτηκαν το δικό τους κοριτσίστικο όνειρο. Ακόμα και το νυφικό που φόρεσε η πληγωμένη Carey στο "Sex & The City" στον γάμο της με τον Mr. Big που δεν έγινε ποτέ, είχε την υπογραφή Vera Wang.

Αλλά η επιτυχία της , ακόμη και η καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας - εξακολουθεί να αποτελεί έκπληξη για εκείνη.

H γνωστή σχεδιάστρια μόδας από το 1990 έκανε αισθητή την παρουσία της στην bridal industry και είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο με τις περισσότερες celebrities να την επιλέγουν για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου τους με κλειστά μάτια.

"Αν κάποιος μου έλεγε πως ένα κορίτσι σαν εμένα που παντρεύτηκε στα 40 θα έβγαζε χρήματα σχεδιάζοντας νυφικά, θα γελούσα", έχει ομολογήσει η ίδια η σχεδιάστρια σε συνέντευξή της στο CNBC. Πράγματι, η επιτυχία της Vera Wang έφτασε αργά στη ζωή της.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr