Τα 3 sos προϊόντα που θα ανακουφίσουν την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα σου

Η εξειδικευμένη σειρά Derma Balance της Pharmasept θα ενυδατώσει βαθιά και θα χαρίσει λάμψη στην ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Έχει τύχει να παρατηρήσεις πως το δέρμα σου αντιδρά με ευαισθησία στις αλλαγές του περιβάλλοντος, σε αλλαγές στη διατροφή σου ή όταν βιώνεις στρεσογόνες καταστάσεις; Αν ταυτόχρονα δυσκολεύεσαι να βρεις προϊόντα περιποίησης γιατί όλα σου "πέφτουν βαριά”, και εμφανίζεις κοκκινίλες, ξηρότητα ή έχεις έντονο αίσθημα κνησμού, είναι πολύ πιθανό πως η επιδερμίδα σου είναι ξηρή και ευαίσθητη με τάση ατοπίας και χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και προσοχή.

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεις αυτά τα συμπτώματα, καθώς αποτελούν σημάδι ότι το δέρμα σου χρειάζεται βοήθεια, την οποία μπορείς να του προσφέρεις μόνο με εξειδικευμένη φροντίδα. Η σειρά Derma Balance της Pharmasept είναι ο ιδανικός σύμμαχος για άτομα με ξηρές, ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση ατοπίας, γιατί έχει προϊόντα που στοχεύουν στην ενίσχυση του μικροβιώματος και του επιδερμικού φραγμού, προσφέρουν ανακούφιση, βαθιά ενυδάτωση και υγιή λάμψη στην επιδερμίδα, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τα σημάδια ξηρότητας και ερεθισμών.

Ενίσχυσε την άμυνα της επιδερμίδας σου με τη σειρά Derma Balance της Pharmasept

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας, και αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι σε κάθε εξωτερικό παράγοντα. Για αυτό το λόγο αξίζει να του αφιερώνεις λίγο χρόνο περιποίησης κάθε μέρα, φυσικά πάντα με τα κατάλληλα προϊόντα. Δύο απλά βήματα, όπως ο καθαρισμός και η σωστή ενυδάτωση θα βοηθήσουν το δέρμα σου να ανακάμψει, να βρει τη χαμένη ελαστικότητα και να ενισχυθεί ώστε να σε προστατεύσει ακόμα καλύτερα.

Βαθύς καθαρισμός που ενυδατώνει παράλληλα την επιδερμίδα

Η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας ξεκινάει από έναν καλό καθαρισμό, που είναι το πρώτο σημαντικό βήμα της ρουτίνας, καθώς αφαιρεί τους ρύπους! Πρώτα από όλα, πρέπει να θυμάσαι πως αν ξεκινάς ή κλείνεις τη μέρα σου κάνοντας ντους, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς χλιαρό αντί για ζεστό νερό, ώστε να μην διαταράξεις τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας σου. Στη συνέχεια πρέπει να επιλέγεις ένα απαλό και ενυδατικό gel καθαρισμού, όπως Derma Balance Cleansing Gel της Pharmasept που είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

Αυτό που κάνει μοναδικό το Cleansing Gel της σειράς, είναι πως εξισορροπεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας χάρη στον πρεβιοτικό παράγοντα Biolin™, ο οποίος προωθεί την ανάπτυξη των ευεργετικών μικροοργανισμών του δέρματος. Παράλληλα, τα φωσφολιπίδια από έλαιο καρύδας που περιέχει, ενισχύουν τον λιπιδικό φραγμό, επαναφέροντας την φυσιολογική ισορροπία της επιδερμίδας. Για αυτό είναι ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση ατοπίας, καθώς και για όλες τις ηλικίες από βρέφη μέχρι ενήλικες που αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα, αφού η σύνθεσή του προσφέρει απαλό καθαρισμό, αποτρέπει την ξηρότητα και τους ερεθισμούς, χωρίς να αφήνει το δέρμα αφυδατωμένο.

Μάθε περισσότερα για το Derma Balance Cleansing Gel της Pharmasept

Εντατική ενυδάτωση που "κλειδώνει” την υγρασία της επιδερμίδας

Το δεύτερο βασικό βήμα της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σου είναι φυσικά αυτό της ενυδάτωσης, και στη σειρά Derma Balance της Pharmasept θα βρεις 2 προϊόντα που αξίζουν επάξια τη θέση τους στο νεσεσέρ σου. Η Derma Balance Body Cream και η Derma Balance Recovery Cream θα ενυδατώσουν βαθιά το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα σου, επαναφέροντας την ελαστικότητα και την υγιή όψη του.

Συγκεκριμένα, η κρέμα σώματος Derma Balance Body Cream ενισχυμένη με πρεβιοτικά θα σου προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις τα συμπτώματα του κνησμού και των τοπικών ερεθισμών. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο πως αυξάνει την ενυδάτωση στην επιδερμίδα κατά 23% μετά από εφαρμογή 2 εβδομάδων*, και αποτελεί την ιδανική λύση για άτομα όλων των ηλικών που έχουν ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα με τάση ατοπίας. Ένα πολύ σημαντικό tip, για να απολαύσεις στο έπακρο τα οφέλη της είναι να την απλώσεις σε νωπό δέρμα- ιδανικά ακριβώς μετά το ντους, ώστε να "κλειδώσεις” έτσι την υγρασία σε αυτό.

*in vivo μελέτη με εργαστηριακό εξοπλισμό

Χάρισε την απόλυτη ενυδάτωση στο σώμα σου με την Derma Balance Body Cream της Pharmasept

Για ολοκληρωμένη φροντίδα, ειδικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σου, στη σειρά θα βρεις την Derma Balance Recovery Cream, μία επανορθωτική κρέμα εντατικής ενυδάτωσης και θρέψης, με πρεβιοτικά. Έχει καταπραϋντική δράση και μάλιστα είναι ιδανική για τη μείωση ερεθισμών που προέρχονται από τη χρήση ρετινοειδών κατά τη θεραπεία της ακμής. Παράλληλα, έχει αντιγηραντική δράση και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας χάρη στον παράγοντα Εctoin που συμβάλλει στην επανόρθωση του δερματικού φραγμού και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες. Η καινοτόμος σύνθεσή της είναι φιλική προς το μικροβίωμα της επιδερμίδας, με εντυπωσιακές κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας*.

*Κλινική μελέτη σε ευαίσθητες επιδερμίδες με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Aύξηση ενυδάτωσης κατά 30% μετά από μισή ώρα και 20% μετά από χρήση 14 ημερών.

Μείωση κατά 35% της δερματικής αντίδρασης μετά από χρήση 28 ημερών.

Μείωση εμφάνισης ερυθήματος μετά από χρήση 28 ημερών.

Ανακάλυψε όλα τα οφέλη της Derma Balance Recovery Cream της Pharmasept

Μία απλή ρουτίνα περιποίησης με 2 βήματα που μπορείς να κάνεις πρωί- βράδυ και 3 εξειδικευμένα προϊόντα από τη σειρά Derma Balance της Pharmasept αρκούν για να ανακουφίσεις την ευαίσθητη επιδερμίδα σου, χαρίζοντας τη βαθιά ενυδάτωση και υγιή όψη.

Την εξειδικευμένη σειρά περιποίησης Derma Balance μπορείς να τη βρεις σε φυσικά και online φαρμακεία, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Μάθε περισσότερα στην επίσημη σελίδα της Pharmasept, στο Facebook και στο Instagram page.