Ο Τάσος Μπακασέτας έδωσε την καλύτερη απάντηση στα ρεπορτάζ για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε για όσα βίωσαν οι παίκτες τις τελευταίες ώρες

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα 24ωρο μετά την είδηση του θανάτου του 31χρονου Τζορτζ Μπάλντοκ, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Αγγλία, έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που βρίσκει στη διαδρομή της στο Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 2-1 σκορ, αφιερώνοντας τη νίκη στον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά τον αγώνα, ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Μπακασέτας, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Alpha και φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το σπίτι του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: "Θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική νίκη της ζωής μου. Και πραγματικά είμαι πάρα πολύ υπερήφανος. Μ’ αυτά τα παιδιά μοιραζόμαστε τα αποδυτήρια της Εθνικής, είμαστε μέσα στο γήπεδο, γιατί όλοι κατέθεσαν τη ψυχή τους σήμερα από το πρώτο λεπτό παρά τα τραγικά νέα. Εδώ νομίζω ότι μπαίνει μία τελεία όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη φυσικά στον Τζορτζ Μπάλντοκ, στην οικογένειά του, να τους στείλουμε τη δύναμή μας κι εμείς κάνοντας ό,τι μπορούσαμε”.

Και συμπλήρωσε: "Από εκεί και πέρα, αποτελεί ντροπή που κάποιοι συνάδελφοί σας, δεν θα πω όλοι, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους, προσπάθησαν να επωφεληθούν από μια τέτοια τραγωδία λέγοντας αστειότητες και ντροπιαστικά πράγματα γύρω από τον Τζορτζ και την οικογένειά του. Πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι σε τέτοιες στιγμές. Η σιωπή είναι η καλύτερη λύση για όλους. Όμως, δεν κινήθηκαν όλοι σε αυτό το μήκος κύματος και πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί τέτοιες στιγμές είναι πολύ δύσκολες και θα έπρεπε να σεβαστούν και το αδικοχαμένο παιδί και την οικογένειά του αλλά κι εμάς που είχαμε να αγωνιστούμε σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι".

Επιπλέον, στον λογαριασμό της Εθνικής ομάδας στο Instagram κυκλοφόρησε το βίντεο από τα αποδυτήρια της ομάδας και από την αρχηγική ομιλία του Τάσου Μπακασέτα στους συμπαίκτες του.

"Ξέρουμε πολύ καλά τι ομάδα είμαστε και τι έχουμε καταφέρει για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και θα πάμε να το δείξουμε. Ξέρουμε την ιδιαιτερότητα του Παναθηναϊκού. Πολλοί από εμάς ξέρουν τι σημαίνει ο Τζορτζ, ξέρουμε τι παιδί ήταν. Ο Τζόρτζ πάντα ήταν το παράδειγμα γι’ αυτή την ομάδα, πολλές φορές έδινε και την ψυχή του, έβαζε την ομάδα πιο πάνω από όλους και θυσίαζε και τη σωματική του ακεραιότητα. Σήμερα μέσα στο παιχνίδι θα είναι το παράδειγμά μας. Ο καθένας από εμάς ας θυσιάσει τον εαυτό του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει. Να είμαστε όλοι έτοιμοι. Πάμε" ήταν τα συγκινητικά λόγια του Τάσου Μπακασέτα.