Αντίο στον George Baldock, έναν υπέροχο άνθρωπο

Ένας από τους πλεόν συμπαθείς παίκτες που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών. Βέβαια ο George Baldock δεν ήταν απλά ένας καλός ποδοσφαιριστής, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

O θάνατος του George Baldock δεν είναι σοκ μόνο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα και συνολικά τον πλανήτη του ποδοσφαίρου με τον αιφνίδιο θάνατό του. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα ο παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης στην πισίνα της οικίας του στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες από το μεσημέρι της Τετάρτης χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο σύζυγός της, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει τελικά χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, στον πάτο της πισίνας.

Την έρευνα έχει αναλάβει υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία να αναφέρουν πως δεν βρέθηκαν χτυπήματα στο σώμα του Βaldock, ως εκ τούτου πιθανολογείται πως πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο από ανακοπή καρδιάς.

Στο σπίτι του οι συμπαίκτες του

Συντετριμμένοι είναι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που έσπευσαν στην οικία του Baldock μόλις ενημερώθηκαν για τον θάνατο του συμπαίκτη τους.

Schenkeveld, Rubén Pérez, Vilena και Magnússon συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι στη Γλυφάδα, ενώ σε κατάσταση σοκ ήταν το βράδυ της Τετάρτης και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Diego Alonso, ο οποίος ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν από φιλικό πρόσωπό του και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Στο σπίτι του 'Eλληνα διεθνή έφτασε και ο υπεύθυνος αγώνων Σπύρος Βλάχος, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργο Τζαβέλλα.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr