H ταινία που έφτασε στην κορυφή του Netflix

H ταινία που είναι βασισμένη σε best seller είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η ταινία μυστηρίου της Olivia Newman, "Where the Crawdads Sing" (Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες), κατέκτησε γρήγορα την κορυφή στο Netflix στις ΗΠΑ, φτάνοντας στο Νο 1 των πιο δημοφιλών ταινιών της πλατφόρμας.

Με την ταλαντούχα Aisy Edgar-Jones (γνωστή από το Normal People) στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το γοτθικό σκηνικό που ενισχύει την ατμόσφαιρα του μυστηρίου και το τραγούδι της Taylor Swift να προσδίδει επιπλέον συναισθηματικό βάθος, η ταινία κατάφερε να τραβήξει την προσοχή και να κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.

Η ταινία "Where the Crawdads Sing" βασίζεται στο ομώνυμο best seller βιβλίο, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η επιτυχία της δεν περιορίστηκε μόνο στις πωλήσεις του βιβλίου, καθώς η ταινία κατάφερε να συγκεντρώσει 144,3 εκατομμύρια δολάρια στο box office, σημειώνοντας μεγάλη απήχηση. Στην πλατφόρμα IMDb, έχει καταγράψει αξιοσημείωτη βαθμολογία 7.2/10, αποδεικνύοντας την αποδοχή της τόσο από τους αναγνώστες του βιβλίου όσο και από τους κινηματογραφόφιλους.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr