Follow us

H ταινία που έφτασε στην κορυφή του Netflix

H ταινία που είναι βασισμένη σε best seller είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

MissBloom TEAM
ΤΑΙΝΙΑ

Η ταινία μυστηρίου της Olivia Newman, "Where the Crawdads Sing" (Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες), κατέκτησε γρήγορα την κορυφή στο Netflix στις ΗΠΑ, φτάνοντας στο Νο 1 των πιο δημοφιλών ταινιών της πλατφόρμας.

Με την ταλαντούχα Aisy Edgar-Jones (γνωστή από το Normal People) στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το γοτθικό σκηνικό που ενισχύει την ατμόσφαιρα του μυστηρίου και το τραγούδι της Taylor Swift να προσδίδει επιπλέον συναισθηματικό βάθος, η ταινία κατάφερε να τραβήξει την προσοχή και να κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.

Η ταινία "Where the Crawdads Sing" βασίζεται στο ομώνυμο best seller βιβλίο, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η επιτυχία της δεν περιορίστηκε μόνο στις πωλήσεις του βιβλίου, καθώς η ταινία κατάφερε να συγκεντρώσει 144,3 εκατομμύρια δολάρια στο box office, σημειώνοντας μεγάλη απήχηση. Στην πλατφόρμα IMDb, έχει καταγράψει αξιοσημείωτη βαθμολογία 7.2/10, αποδεικνύοντας την αποδοχή της τόσο από τους αναγνώστες του βιβλίου όσο και από τους κινηματογραφόφιλους.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr