Follow us

"Κίτσου και Τρίγγου στο ίδιο πλάνο. Βοήθεια!" | Η "Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά" έκανε πρεμιέρα και το Χ είπε όλα όσα σκεφτόμασταν

Η Μαρία Κίτσου και ο Μελέτης Ηλίας εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους.

MissBloom TEAM
Μάγισσα magissa.ant1tv

Το βράδυ της Δευτέρας έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η σειρά "Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά” και όπως ήταν αναμενόμενο οι τηλεθεατές και fans της περσινής εκδοχής της σειράς περίμεναν τα νέα επεισόδια.

Η υπόθεση:
Μάνη 1910: Ο Ανδρέας Λάσκαρης, απόγονος της γνωστής οικογένειας των Λασκαραίων και δισέγγονος της Θεοφανώς, ζει στο Λονδίνο ως μέλος της αριστοκρατικής κοινωνίας της εποχής. Φρεσκοπαντρεμένος κι ευτυχισμένος αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στη γενέτειρά του, με σκοπό να πουλήσει τον παλιό πύργο της οικογένειάς του, τον οποίο έχει κληρονομήσει.

Με την άφιξή του, όμως, στον πύργο των προγόνων του, ένα περίεργο συναίσθημα τον κατακλύζει και το ίδιο βράδυ βιώνει το πρώτο όραμα της ζωής του. Μια νέα γυναίκα του δίνει έναν χρησμό, ζητώντας του να λύσει την κατάρα και να ελευθερώσει τη γενιά τους. Η γυναίκα του οράματός του είναι η Θεοφανώ. Ο Ανδρέας Λάσκαρης ξυπνάει βαθιά επηρεασμένος απ’ όσα είδε κι άκουσε. Ακυρώνει την πώληση του πύργου και ξεκινάει την αναζήτηση για να ερμηνεύσει και να λύσει τον γρίφο που του δόθηκε.

Στο Χ, πρώην Twitter οι τηλεθεατές αποθέωσαν τη Μαρία Κίτσου και τον Μελέτη Ηλία για τις ερμηνείες τους, ενώ υπήρξαν σαφές αναφορές στις "Άγριες Μέλισσες”, τη σειρά που γνωρίσαμε την ηθοποιό.

Δες μερικά απ' όσα γράφτηκαν στο Χ για τη "Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr