Follow us

Χάρης Δούκας | Σε κεντρικό καφέ της Αθήνας με τη μέλλουσα σύζυγό του

Το ζευγάρι θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

MissBloom TEAM
Χάρης Δούκας NDP

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών και όχι άδικα. Ο Χάρης Δούκας διεκδικεί με αξιώσεις την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μιας και θα αναμετρηθεί την ερχόμενη Κυριακή, με τον Πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

Όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον του κοινού για τον Δήμαρχο Αθηναίων και πιθανό Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι μεγάλο, ενώ η δημοτικότητά του όσο πάει και αυξάνεται. Εξάλλου και η αναμέτρηση αυτή καθεαυτή συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον την Κυριακή που μας πέρασε, μιας και το ντέρμπι για τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο ήταν μεγάλο.

Σε ένα διάλειμμα των πολιτικών του υποχρεώσεων, ο Δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε σε κεντρικό καφέ με τη μέλλουσα σύζυγό του, Γεωργία Πολυτάνου. Όπως έγινε γνωστό λίγες εβδομάδες πριν, το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο στις 19 Οκτωβρίου. Μάλιστα είχε δοθεί στη δημοσιότητα και το προσκλητήριο απ' όπου και πληροφορηθήκαμε ότι ο γάμος θα λάβει χώρα στη Θήβα, τον τόπο καταγωγής της Γεωργίας Πολυτάνου.

Χάρης Δούκας | Σε κεντρικό καφέ της Αθήνας με τη μέλλουσα σύζυγό του
Χάρης Δούκας

Χάρης Δούκας - Γεωργία Πολυτάνου | Παντρεύονται στις 19 Οκτωβρίου - Το προσκλητήριο του γάμου τους

Μάλιστα η μητέρα της μέλλουσας νύφης είχε μιλήσει στην εκπομπή "Super Katerina” εκφράζοντας τη χαρά της για το επικείμενο γεγονός.

Χάρης Δούκας | Σε κεντρικό καφέ της Αθήνας με τη μέλλουσα σύζυγό του - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr