Η Αngelina Jolie, προέβη σε κάτι που δεν το συνηθίζει - Έκανε Instagram official τη σχέση της με τον ράπερ Akala

Ποιος είναι ο 40χρονος Βρετανός ράπερ και ακτιβιστής, Akala με τον οποίο βγαίνει η 49χρονη Αngelina;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Αngelina Jolie φημολογείται ότι βγαίνει με τον Βρετανό ράπερ και πολιτικό ακτιβιστή Akala. Οι φήμες βέβαια, παρέμεναν φήμες μέχρι που έκαναν την εμφάνισή τους μερικές νέες φωτογραφίες. Η ηθοποιός ωστόσο, επισημοποίησε τη σχέση της στο Instagram με τον φημολογούμενο σύντροφό της, τον Βρετανό ράπερ και πολιτικό ακτιβιστή, Akala.

Το Σαββατοκύριακο, ο 40χρονος καλλιτέχνης εμφανίστηκε σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη που διοργανώθηκε από την 49χρονη Αngelina Jolie για την εταιρεία της, Atelier Jolie.

Σε μία από αυτές φαίνεται ο Akala να βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό τη στιγμή που η Αngelina έπαιρνε συνέντευξη από τον τραγουδοποιό Μουσταφά στον εκθεσιακό χώρο του Atelier Jolie, στην Great Jones Street.

Οι πρώτες φήμες για την (με επιβεβαιωμένη) σχέση τους, ξεκίνησαν όταν εθεάθησαν να βγαίνουν από το ξενοδοχείο της στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, τον Αύγουστο.

Η Jolie και ο Akala μοιράζονται έναν ισχυρό δεσμό, όπως αναφέρει πηγή: "Μοιράζονται το ίδιο πάθος όταν πρόκειται για κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς. Έκαναν πολλές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια που επικεντρώνονται σε παγκόσμια ζητήματα, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η Άντζι μιλάει πολύ γι’ αυτόν".

Ποιος είναι ο Akala;

Ο Akala, κατά κόσμον Kingslee James McLean Daley, μεγάλωσε στο Kentish Town του βόρειου Λονδίνου, γιος μιας Σκωτσέζας μητέρας και ενός Τζαμαϊκανού πατέρα. Ο πατριός του ήταν διευθυντής σκηνής του Hackney Empire, όπου ο Akala γνώρισε την Angela Davis και τον Hugh Masekela όταν ήταν παιδί. Φοίτησε σε ένα παναφρικανικό σχολείο του Σαββάτου για μαύρα παιδιά, το οποίο, όπως είπε, τον εξέθεσε σε "μαύρες πολιτιστικές εισροές", από τη μουσική και το θέατρο μέχρι τα γραπτά του Walter Rodney, από νεαρή ηλικία.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr