Follow us

Υπόθεση P. Diddy | Όλοι οι διάσημοι που εμπλέκονται - ποιοι είναι συνεργοί και ποιοι τα θύματα;

Ποια διάσημα πρόσωπα κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα";

MissBloom TEAM
P. Diddy ΑΠΕ ΜΠΕ

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακόμα ακούσει το παραμικρό σχετικά με την υπόθεση P. Diddy, τις φρικιαστικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει και όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που τον συνοδεύουν, ή δεν έχεις social media, ή ζεις σε σπηλιά. Πρόκειται για μία απίστευτη ιστορία η οποία εδώ και περίπου δύο εβδομάδες μονοπωλεί τα διεθνή – και όχι μόνο – Μέσα, μιας και η τέρψη που προσφέρει η πιθανή κατάρρευση – λέμε τώρα – τεράστιων και παντοδύναμων αστέρων της μουσικής βιομηχανίας και του Hollywood είναι τουλάχιστον εθιστική, για να μην πούμε αφροδισιακή.

Στο φως η φρικιαστική δράση του ράπερ P. Diddy και οι διάσημοι συνένοχοι

Οι πληροφορίες και οι αποκαλύψεις είναι χειμαρρώδεις, ενώ κάθε 5 λεπτά – μπορεί και συχνότερα - προστίθενται νέα δεδομένα στα ήδη υπάρχοντα με αποτέλεσμα όλοι εμείς οι ανυποψίαστοι αλλά πολύ φανατικοί της υπόθεσης, να έχουμε κάπως πελαγώσει. Ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θύμα ρε άνθρωποι; Τι συμβαίνει με τον καημένο τον Justin Bieber; Και τελοσπάντων ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis θα χωρίσουν μετά τις αποκαλύψεις;

Όλοι οι μυστηριώδεις θάνατοι διάσημων προσώπων στους οποίους εμπλέκεται η Beyoncé

Το παρακάτω κείμενο από το αγαπημένο Esquire.com.gr είναι ιδανικό για να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά και να καταλάβεις ποιος είναι ποιος – κάπου το έχουμε χάσει με τόσα ονόματα και ακόμα περισσότερα nicknames -.

O Diddy και όλες οι θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν για τον αμερικανό ράπερ

Στην ουσία τώρα, μόλις χθες, έπεσα τυχαία – καλά όχι και τόσο τυχαία – πάνω σε ένα βίντεο, το οποίο βρήκα άκρως διαφωτιστικό και απλό, ειδικά σε περίπτωση που είσαι newbie στην υπόθεση. Με απλά λόγια και κυρίως φωτογραφίες, διαχωρίζει τους φερόμενους θύτες από τα θύματα και προσθέτει και κάποιες νέες "κατηγορίες": Τους συνένοχους και τους "χαφιέδες” ή στην επίσημη ορολογία όσους ξέρουν και έχουν τολμήσει να μιλήσουν. Προφανώς και θα δεις τεράστια ονόματα στη λίστα και προφανώς θα σου γεννηθεί η προσμονή για κάποια ηχηρή σύλληψη. Αν θέλεις τη γνώμη μας, πολύ δύσκολα θα δούμε τη Beyoncé και τον Jay Z στη φυλακή με το πορτοκαλί φορμάκι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Εδώ έχουμε το βίντεο:

Όπως μπορεί κανείς να δει ο βασικός ύποπτος είναι ο P. Diddy ενώ Jennifer Lopez – με την οποία έχει υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν – Naomi Campbell – καμία εντύπωση δεν προκαλεί η γυναίκα είναι σατανική – Jay Z. - φυσικά – και η Beyoncé παρουσιάζονται ως συνεργοί. Στην Bey. μπαίνει η διευκρίνιση "πιθανή” - χωρίς λόγο αλλά το προσπερνάμε- .

Ως θύματα, παρουσιάζονται ο Justin Bieber, ο πλέον άτυχος της βρωμερής αυτής υπόθεσης, η Rihanna – πιθανό θύμα-, η Aaliyah – πιθανό θύμα– η οποία σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 2001, η Cassie Ventoura – πρώην σύντροφος του Diddy – o Usher – πιθανό θύμα– ο ηθοποιός Cuba Gοοding Jr., ο Michael Jackson – πιθανό θύμα– και ο Tupac Shakur – πιθανό θύμα-. Ως μηνύτρια του Diddy εμφανίζεται η τραγουδίστρια Jaquar Wright ενώ ως αυτοί που γνώριζαν και μίλησαν, ο 50 Cent και ο Kanye West – ίσως γι' αυτό τον απομάκρυνε και o Jay Z;-.

Αξίζει πάντως να τονίσουμε για ακόμη μία φορά ότι όλα τα παραπάνω είναι εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας ενώ μέχρι να υπάρξουν απτές αποδείξεις ο δρόμος είναι μακρύς. Stay tuned.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr