Πέντε παραστάσεις που περιμένουμε να δούμε τον Οκτώβριο

Παραστάσεις που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία τις προηγούμενες χρονιές και έχουν κερδίσει την προσοχή των θεατών αλλά και των κριτικών.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Οκτώβριος ξεκίνησε και μαζί του και οι θεατρικές πρεμιέρες. Στη λίστα μας μπαίνουν παραστάσεις που έκαναν επιτυχία τις προηγούμενες χρονιές και επιστρέφουν για περιορισμένο αριθμό.

Παρακάτω σού προτείνουμε πέντε από τις παραστάσεις του φετινού θεατρικού χειμώνα που ανυπομονούμε να (ξανά) δούμε.

Ήρωες

Μια μουσικοσατυρική παράσταση στα όρια της επιθεώρησης επιστρέφει από τις 23 Οκτωβρίου στη σκηνή του Θεάτρου Ψυρρή. Τα διαχρονικά σατιρικά κείμενα που υπογράφει η Ελένη Γκασούκα, την οποία συναντάμε στη σύλληψη και στη σκηνοθεσία της πατάστασης, εμπνέονται από την ανθρώπινη αντίφαση, το κιτς, τον έρωτα, τη φθορά, τον θάνατο αναζητώντας το γελοίο του δράματος. Πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Φιλιππίδης, Χρήστος Γεωργαλής, Γιώργος Φασουλάς, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, ΠάνοςΑποστολόπουλος, Ντένια Στασινοπούλου και Ιωάννα Καλλιτσάντση.

Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα

Από τις 3 Οκτωβρίου επιστρέφει στο θέατρο Μπέλος η περσινή επιτυχία που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς. Ο συγγραφέας Matei Visniec εμπνέεται από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και μέσα από το έργο του, δίνει χώρο στην ανθρώπινη ψυχή να πενθήσει την ύπαρξη της που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να χαθεί, αν "ο ισχυρός" το θελήσει. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Αικατερίνη Παπαγεωργίου και πρωταγωνιστούν οι Αλέξανδρος Βάρθης, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Πετρόπουλος, Ελίζα Σκολίδη και Μαίρη Χήναρη.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr