Follow us

Νόμπελ Λογοτεχνίας | Θα αγγίξει άραγε η Έρση Σωτηροπούλου φέτος την ύψιστη λογοτεχνική τιμή;

Στο Φόρουμ Παγκόσμιας Λογοτεχνίας #WorldLiteratureForum τα στοιχήματα θέλουν την υποψηφιότητά της στα φαβορί. Το βραβείο αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

MissBloom TEAM
σωτηροπουλου FB

Το όνομα της Έρσης Σωτηροπούλου φιγουράρει στη δεύτερη θέση των στοιχημάτων σχετικά με τον νικητή του πολυπόθητου βραβείου, το οποίο συνιστά την ύψιστη λογοτεχνική διάκριση. Αυτή θα ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που Ελληνίδα συγγραφέας θα κατακτούσε την κορυφή, έπειτα από τον Γιώργο Σεφέρη και τον Οδυσσέα Ελύτη.

Πρόκειται για τα προγνωστικά της βρετανικής εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes (η σελίδα της οποίας δεν είναι προσβάσιμη από την Ελλάδα). Η πρόσβαση στον ιστότοπο της Ladbrokes δεν είναι δυνατή από την Ελλάδα. Στο worldliteratureforum η συζήτηση μεταξύ των χρηστών για το ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει το Νόμπελ Λογοτεχνίας φέτος το όνομα της Έρσης Σωτηροπούλου είναι ψηλά, στις 20 Σεπτεμβρίου βρισκόταν στην 2η θέση.

Το όνομά της (αν και λίγο πιο χαμηλά στη λίστα) υπάρχει και στο Oddspedia. Σε αυτή τη λίστα η Σωτηροπούλου είναι τέταρτη πίσω από το φαβορί, την Κινέζα συγγραφέα Can Xue (15:1) και τον Χαρούκι Μουρακάκι, επίσης με πιθανότητες 15:1, ενώ ακολουθεί, η Καναδή Margaret Atwood με πιθανότητες 17:1. Στην ίδια λίστα, η Έρση Σωτηροπούλου είναι στην τέταρτη θέση και αυτή με πιθανότητες 17:1.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr