Follow us

"Θεέ μου, Τι Σου Κάναμε;" Η ταινία της ημέρας έχει πρωταγωνιστή, έναν ξεκαρδιστικό Christian Clavier

Επικεφαλής της κωμωδίας ο 65άρης καθολικός και γκολικός Κλοντ, (Christian Clavier) ο οποίος προσπαθεί μάταια να συμβιβαστεί με την ιδέα πως έχει για γαμπρούς του έναν Εβραίο, έναν Άραβα και έναν Κινέζο.

MissBloom TEAM
ταινια screen-shot


Το "Θεέ μου τι σου κάναμε;" δεν επιδέχεται βασανιστικές "ιδεολογικές" ερμηνείες. Πρόκειται για μια ευχάριστη ταινία, έθνικ κωμωδία, εύπεπτη αλλά καθόλου σαχλή, βασισμένη στη σπιρτάδα του ηθοποιού, όπως στην εποχή του Louis de Funès.

Υπόθεση

Ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ, είναι ένα ζευγάρι, που μεγάλωσαν τις τέσσερις κόρες τους με αυστηρές καθολικές αρχές και με την προοπτική να μεγαλώσουν ευτυχισμένες και να καταλήξουν σε έναν γάμο, ο οποίος θα εκπληρώνει το Καθολικό Γαλλικό Όνειρο. Όμως η μοίρα θα τα φέρει έτσι, ώστε οι τρεις πρώτες, κατά τα άλλα υπέροχες κόρες των Βερνέιγ, η Ιζαμπέλ, η Οντίλ και η Σεγκολέν, να αγαπήσουν και να παντρευτούν έναν Εβραίο, έναν Ασιάτη και έναν Αραβα, αντίστοιχα. Το βάρος λοιπόν πέφτει στην αποκατάσταση της τέταρτης κόρης, της Λορ. Όταν εκείνη ανακοινώνει στους γονείς της ότι σκοπεύει να παντρευτεί με τον Καθολικό φίλο της Σαρλ, εκείνοι πετούν από τη χαρά τους. Ένας γαλλικός παραδοσιακός γάμος επιτέλους.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr