Φθινοπωρινή διάθεση και καθημερινότητα, συντροφιά με βότανα που μας χαρίζουν μια πολύτιμη δόση ευεξίας

Τα βότανα της ελληνικής φύσης στην υπηρεσία των καθημερινών μας αναγκών.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μπορεί ο Ιανουάριος να σηματοδοτεί την εκκίνηση του χρόνου, το φθινόπωρο για πολλές από εμάς είναι η περίοδος του χρόνου που χαρακτηρίζεται επίσης για τα πιο φιλόδοξα και γεμάτα ενθουσιασμό νέα ξεκινήματα.

Σίγουρα η αρχή κάθε μήνα, σηματοδοτεί νέους στόχους. Για καλύτερη υγεία, ψυχική και σωματική.

Ο Οκτώβριος λοιπόν, είναι παράλληλα ο μήνας που ενδείκνυται για την υιοθέτηση μερικών νέων συνηθειών που θα μας εξασφαλίσουν ευεξία, συμβάλλοντας στη φροντίδα του σώματος και του πνεύματός μας, αλλά και στη βελτίωση της υγείας μας.

Ο καιρός αλλάζει σιγά σιγά, οι ανάγκες για τόνωση του ανοσοποιητικού γίνονται πιο επιτακτικές από ποτέ.

Νέα προγράμματα γυμναστικής, ομαδικές εξωτερικές δραστηριότητες με την παρέα μας, χορός, διαλογισμός, μασάζ για χαλάρωση, αλλά και η υιοθέτηση ενός προγράμματος διατροφής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του οργανισμού μας.

Σε αυτό το πλαίσιο της γενικότερης ανασυγκρότησης η κάθε μία από εμάς αναζητά το πλάνο γυμναστικής και διατροφής που ταιριάζει στις ανάγκες της. Το Τhe Ηealthy Plan εκτός από δημιουργικά και fun προγράμματα γυμναστικής αλλά και επιλογές προγραμμάτων διατροφής όπως πχ. το γευστικό πλάνο μεσογειακής διατροφής, προσφέρει και μια γκάμα αφεψημάτων από βότανα που η ελληνική φύση απλόχερα προσφέρει για κάθε σου ανάγκη.

Σκέψου ζεστά ροφήματα που μπορείς να απολαύσεις από το ξεκίνημα της ημέρας σου μέχρι και πριν από τον ύπνο, που προσφέρουν στον οργανισμό ένα boost ενυδάτωσης, μειώνοντας το ενοχλητικό πρήξιμο και βοηθώντας σε να χαλαρώσεις, ενισχύοντας την ψυχική σου ηρεμία.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr