Follow us

Πες αντίο στους πόνους περιόδου και απόλαυσε την καθημερινότητά σου

Τα επιθέματα της σειράς Aid της Pharmasept θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σου για να ανακουφιστείς από τους πόνους περιόδου.

MissBloom TEAM
Courtesy of Viral Adobe Stock

Οι πόνοι περιόδου μπορεί να είναι εξαιρετικά ενοχλητικοί και να επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινότητά σου, είτε βρίσκεσαι σε σημαντικό meeting στο γραφείο, στη σχολή, ή απλώς περπατάς στον δρόμο. Κι επειδή δεν έχεις πάντα την άνεση να ξαπλώσεις στον καναπέ και να χαλαρώσεις βλέποντας μια ταινία, ας βρούμε μαζί μια λύση στο πρόβλημα αυτό.

Η ένταση των συμπτωμάτων σαφώς και διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα, και κάθε μία έχει διαφορετική εμπειρία, αλλά το κοινό σημείο είναι η ανάγκη για μια λύση που θα επιτρέψει να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς περιορισμούς. Αν αντιμετωπίζεις τα ίδια προβλήματα κάθε μήνα, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τη σειρά Aid της Pharmasept η οποία προσφέρει δύο εξαιρετικά προϊόντα που μπορούν να σου παρέχουν την ανακούφιση που αναζητάς.

Πες αντίο στους πόνους περιόδου και απόλαυσε την καθημερινότητά σου

Μάθε περισσότερα για τη σειρά Aid της Pharmasept

Η Μαρία, 29 ετών, γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι να βιώνεις έντονους πόνους περιόδου σε σημείο που να επηρεάζουν τη δουλειά και την προσωπική σου ζωή. "Ανέκαθεν είχα δύσκολη περίοδο, και κάθε μήνα, όταν πλησιάζουν αυτές οι ημέρες προετοιμάζομαι ψυχολογικά- αλλά και πρακτικά- για αυτό που ξέρω πως έρχεται, για να μπορέσω να συνεχίσω τη ζωή μου όσο πιο άνετα γίνεται. Ετοιμάζω το νεσεσέρ του πόνου, όπως το λέω, στο οποίο φροντίζω να έχω πάντα παυσίπονα, θερμοφόρα, λαδάκι για μασάζ, για τους ανυπόφορους πόνους στη μέση, και κάτι σε λιχουδιά για τις έντονες λιγούρες. Πρόσφατα μία θέση σε αυτό το νεσεσέρ απέκτησε επάξια και το Aid Relief Hot Patch, από τη Pharmasept, το οποίο μου πρότεινε ο φίλος μου να δοκιμάσω, ένα βράδυ που έμεινα σπίτι του και δεν είχα τη θερμοφόρα μαζί μου.Η αίσθηση ζέστης που μου προσέφερε ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν, ενώ ένιωσα αμέσως αυτή τη γλυκιά ανακούφιση που σου επιτρέπει να υπάρχεις χωρίς να χρειάζεται να είσαι σε εμβρυϊκή στάση. Έκτοτε έχω πάντα μαζί μου τα επιθέματα, γιατί με βοηθάνε τόσο με τους πόνους στην κοιλιά, όσο και με τους πόνους στη μέση."

Το βασικό χαρακτηριστικό του Aid Relief Hot Patch, που το κάνει μοναδικό είναι πως περιέχει φυτικά συστατικά και όχι φαρμακευτικές ουσίες (άρα μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά). Ο τρόπος δράσης τους απλός, ζεσταίνει τοπικά το σημείο όπου εφαρμόζεται χάρη στη βανιλίνη, έναν ήπιο θερμαντικό παράγοντα χαμηλής ερεθιστικότητας, που χαρίζει αίσθηση χαλάρωσης και ανακούφισης στα καταπονημένα σημεία. Ταυτόχρονα χάρη στο εκχύλισμα αρπαγόφυτου, ιτιάς αλλά και άρνικα που περιέχει, έχει αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση, αντιμετωπίζοντας έτσι τον πόνο και τις ενοχλήσεις με τον πιο φυσικό τρόπο.

pharmasept

Μάθε περισσότερα για το Aid Relief Hot Patch

Αν πάλι, θέλεις να αντιμετωπίζεις τον πόνο, χωρίς την αίσθηση θερμότητας, τότε πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου το Aid Relief Patch, το "αδερφάκι” του Aid Relief Hot Patch που προσφέρει σταθερή απελευθέρωση αναλγητικών συστατικών, για 24ωρη δράση ενάντια στον πόνο, χωρίς να ζεσταίνει ή να ψύχει το σημείο που εφαρμόζεται.

Η Ανδριάνα, 34 ετών, δοκίμασε το Aid Relief Patch και δεν μπορούσε να πιστέψει τη διαφορά. "Οι μέρες περιόδου ήταν πάντα δύσκολες για μένα, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στη δουλειά και πολλές φορές αναγκαζόμουν να μείνω σπίτι. Με το Aid Relief Patch, βρήκα την ανακούφιση που έψαχνα. Τα επιθέματα είναι λεπτά, και ελαστικά δεν περιορίζουν τις κινήσεις, και είναι απολύτως διακριτικά, τα φοράω ακόμα και κάτω από τα ρούχα μου στο γραφείο και δεν με ενοχλούν καθόλου, επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι δεν λεκιάζουν και η δράση τους διαρκεί όλη μέρα, οπότε ειλικρινά τα φοράω και δεν με απασχολεί τίποτα άλλο, πέρα από το να ολοκληρώσω τα tasks μου."

pharmasept

Μάθε περισσότερα για το Aid Relief Patch

Αυτά τα μικρά, αλλά θαυματουργά επιθέματα, της σειράς Aid της Pharmasept προσφέρουν σταθερή ανακούφιση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να εμποδίζουν τις καθημερινές δραστηριότητες και θα γίνουν σίγουρα ο απόλυτος σύμμαχός σου τις δύσκολες μέρες του μήνα. Νιώσε την απόλυτη ανακούφιση με τον πιο φυσικό τρόπο και πες αντίο στους πόνους περιόδου με τη σειρά Aid της Pharmasept.

Τη σειρά Aid της Pharmasept μπορείς να τη βρεις σε φυσικά και online φαρμακεία, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Μάθε περισσότερα στην επίσημη σελίδα της Pharmasept, στο Facebook και στο Instagram page.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr