Ξεφεύγει η κατάσταση με τον ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα | Ανήλικοι απειλούν τις δράστιδες με βίντεο στο TikTok [εικόνες]

Ανήλικοι χρήστες ανεβάζουν στα social τις φωτογραφίες των τριών κοριτσιών και προτρέπουν σε εκδίκηση για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα και ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, μιας και το περιστατικό έχει πλέον πάρει σοκαριστικές διαστάσεις και στα social media. Εκεί ανήλικοι χρήστες, φίλοι και γνωστοί του θύματος δημοσιεύουν βίντεο και φωτογραφίες στο TikTok, καλώντας σε επίθεση εναντίον των δράστιδων.

Ειδικότερα, χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιοποιούν τα ονόματα, τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις των τριών κοριτσιών που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό της 14χρονης και απειλούν πως οι δράστιδες θα μετατραπούν σε θύματα, προτρέποντας σε βίαιες ενέργειες εναντίον του.

"Πηγαίνετε και κάψτε της το σπίτι". "Πώς νιώθεις που σε ψάχνει όλη η Ελλάδα". "Μάθαμε που μένει και πάμε για έκπληξη". "Από Δευτέρα θα έχεις 300 άτομα έξω από το σχολείο". Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα μίσους και οι απειλές που εδώ και ημέρες ανεβαίνουν στα social media, εναντίον των τριών κοριτσιών που συμμετείχαν στη βίαιη επίθεση στη 14χρονη.

"Υπάρχει μια πολύ έντονη ανησυχία"

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γιώργος Ντούτσουλης, μιλώντας στην εκπομπή του Mega "Κοινωνία Ώρα Mega" τόνισε πως "υπάρχει μια πολύ έντονη ανησυχία. Από την ημέρα που έχει γίνει αυτό το συμβάν έχουμε μιλήσει με πολλούς γονείς. Βγαίνει πάρα πολύ κουτσομπολιό για αυτήν την υπόθεση και πολλές λάθος πληροφορίες ως προς τα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται σε αυτό το συμβάν, με αποτέλεσμα να δίνονται μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ονόματα παιδιών με τηλέφωνα και διευθύνσεις τα οποία δεν εμπλέκονται".

"σως κάπου κεντρικά η Πολιτεία να πρέπει να παρέμβει και να αρχίσει να ελέγχουμε αυτά τα πράγματα διότι είναι πάρα πολύ εύκολο να βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση. Ένας γονέας προφανώς και δεν μπορεί να ελέγξει τα social media αλλά η ευθύνη ανήκει στους γονείς" υπογράμμισε.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr