Follow us

"Έχασα 16 κιλά και έκανα μόνο αυτά τα 3 πράγματα": Τι συμβουλεύει η trainer;

Τα τρία απλά βήματα που τη βοήθησαν να χάσει 16 κιλά και να διατηρήσει την απώλεια βάρους.

απωλεια βαρους Instagram @sopappa

Στο ταξίδι της απώλειας βάρους, οι γρήγορες λύσεις και οι "μαγικές" δίαιτες φαίνονται ελκυστικές, αλλά δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η trainer, Σοφία Παππά, μοιράζεται την προσωπική της εμπειρία για το πώς έχασε 16 κιλά μέσα σε τρία χρόνια, τονίζοντας πως το μυστικό δεν βρίσκεται σε ακραίες τακτικές, αλλά στη συνέπεια και τη σωστή προσέγγιση της διατροφής και της άσκησης.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, επέμεινε στην πορεία της και τελικά πέτυχε τους στόχους της. Στο βίντεο αυτό, μας αποκαλύπτει τα τρία βασικά πράγματα που ακολούθησε, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές σε όσους θέλουν να πετύχουν παρόμοιους στόχους.

Αναλυτικά είπε:

"Όταν δείχνω το πριν και μετά μου, από όταν πήρα και έχασα βάρος είναι "πόσο σου πήρε;" και η απάντησή μου είναι: 3 χρόνια. Ξέρω πως μπορεί να σκέφτεσαι "πω πω είναι πάρα πολύ και πώς θα καταφέρω να πετύχω και εγώ το σώμα που θέλω;". Και η απάντησή μου, είναι πως το σώμα θέλει χρόνο και υπομονή και το κλειδί είναι η συνέπεια.

Όταν ξεκίνησα την προσπάθεια απώλειας, είχαμε καραντίνα. Έκανα 6 - 7 χλμ περπάτημα γρήγορο ή ανηφορικό ή τζόκινγκ, την ημέρα. Είχαμε και πολύ χρόνο τότε και μια προπόνηση στο σπίτι με το βάρος του σώματος ή ένα ζευγάρι αλτήρες. Και δεν έβλεπα κανένα αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr