Follow us

Τα χειρότερα αεροδρόμια στην Ευρώπη σύμφωνα με τις κριτικές επιβατών έχουν ελληνική πρωτιά

Στην Ευρώπη, ενώ πολλά αεροδρόμια προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες και σύγχρονες υποδομές, υπάρχουν και αρκετά που απογοητεύουν τους ταξιδιώτες με την κακή τους οργάνωση και τις ελλιπείς παροχές.

MissBloom TEAM
αεροδρομιο

Ορισμένα ευρωπαϊκά αεροδρόμια προσφέρουν σύγχρονο σχεδιασμό και αποδοτική εξυπηρέτηση, ενώ άλλα μπορούν να δοκιμάσουν την υπομονή των ταξιδιωτών. Μια πρόσφατη ανάλυση βασισμένη σε δεδομένα από το Google Maps αποκαλύπτει ποια αεροδρόμια είναι αυτά που χρειάζονται επειγόντως βελτίωση. Ακολουθούν τα πέντε χειρότερα αεροδρόμια στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις κριτικές των χρηστών.

Αεροδρόμιο Ηρακλείου, Ελλάδα

Με μέση βαθμολογία μόλις 2.6 από πάνω από 21,000 κριτικές, το Αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι το χειρότερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη. Παρά την προνομιακή του τοποθεσία ως πύλη προς την Κρήτη, οι επισκέπτες αναφέρουν πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, υποδηλώνοντας ότι οι προσδοκίες τους δεν ικανοποιούνται.

Αεροδρόμιο Bordeaux-Mérignac, Γαλλία

Ακολουθεί το Αεροδρόμιο Bordeaux-Mérignac με μέση βαθμολογία 2.8. Οι κυριότερες καταγγελίες περιλαμβάνουν αργές διαδικασίες, έλλειψη καθιστικών για τους ταξιδιώτες και περιορισμένες επιλογές εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ