Η Anouchka Delon τιμά τη μνήμη της Romy Schneider, του μεγάλου έρωτα του πατέρα της

Η κόρη του Αlain Delon, θυμάται τη γέννηση της Romy Schneider, της γυναίκας που αγάπησε με όλη του την καρδιά εκείνος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Χθες η κόρη του μεγάλου γόη του κινηματογράφου ανάρτησε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Αlain Delon και της Romy Schneider τιμώντας την ημέρα γέννησης της διάσημης ηθοποιού. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της ταινίας του 1969 La Piscine (Η πισίνα), της πιο διάσημης ίσως ταινίας τους.

"Οι καταστάσεις της ζωής", έγραψε η Anouchka στη λεζάντα, αναφερόμενη πιθανόν σε όλα τα συμβάντα και τις λανθασμένες αποφάσεις που οδήγησαν το αγαπημένο ζευγάρι να μην ζήσει τελικά μαζί.

Φαίνεται όμως πως ούτε ο κόσμος ξεχνάει αυτόν τον μεγάλο έρωτα. Χρήστες έγραψαν κάτω από τη φωτογραφία, στα σχόλια: "Τόσο όμορφο ζευγάρι, αγαπημένοι για πάντα. Ο Αlain και η Romy", μεγάλος Delon, άφησε εποχή με το στιλ του, το ταλέντο και την ομορφιά του", "Ο έρωτάς τους ήταν γνωστός σε όλο τον κόσμο", "Πολύ όμορφη φωτογραφία".

Δυο αστέρια λάμπουν πιο δυνατά μαζί

Ο Αlain Delon και η Romy Schneider γνωρίστηκαν το 1958 στα γυρίσματα της ταινίας "Christine" του Pierre Gaspard-Huit. Η Romy Schneider ήταν, μόλις 20 ετών τότε, επέλεξε τον Delon για την ταινία "Christine" από μια φωτογραφία του- εκείνος ήταν ακόμη άγνωστος στο ευρύ κοινό.

Ο έρωτάς τους μόνο κεραυνοβόλος δεν ήταν. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν μάλιστα καταστροφική. Ο Αlain την χαρακτήρισε "εμετική", μια "παραφουσκωμένη Γερμανίδα χήνα". Η Romy είχε πει ότι ο Αlain "παραείναι ωραίος, παραείναι νέος, παραείναι καλοχτενισμένος , ντυμένος σαν τζέντλεμαν, με γραβάτα και κοστούμι, υπερβολικά της μόδας". Την εκνεύριζαν ακόμα και τα τριαντάφυλλά του καθώς τα βρίσκει "Υπερβολικά κόκκινα".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr