Follow us

21 θανάσιμες μαχαιριές | Το χρονικό της συγκλονιστικής δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου

Ήταν 4 Ιουνίου του 2008, πριν από δεκατρία χρόνια, όταν η είδηση έσκασε σαν βόμβα.

MissBloom TEAM
σεργιανοπουλος

Ήταν 4 Ιουνίου του 2008, όταν η είδηση της δολοφονίας του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου έσκασε σαν βόμβα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε άγρια δολοφονημένος, με 21 μαχαιριές, μέσα στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι, σοκάροντας τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο ταλαντούχος ηθοποιός και αγαπητός από όλους τους συναδέλφους του, είχε φύγει τόσο άδικα από τη ζωή. Η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε με "ταχύτητα φωτός", με τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου να μην μπορούν να το πιστέψουν, και τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τις εξελίξεις της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Το χρονικό της δολοφονίας

Το πρωί της 4ης Ιουνίου, ο ηθοποιός βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι, από την κυρία που τού καθάριζε το σπίτι, τραυματισμένος θανάσιμα με 21 μαχαιριές στην καρδιά, το λαιμό και τους πνεύμονες. Το μαχαίρι με το οποίο έγινε η δολοφονία βρέθηκε, χωρίς όμως αξιοποιήσιμα αποτυπώματα.

Έπειτα από ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, συνελήφθη τον Ιούλιο του 2008 ο Γεωργιανός Νταβίντ Μουρτινέλι, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα στις 26 Ιουλίου του 2008. Κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (10 Νοεμβρίου 2009) ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ακόμα για ληστεία, παράνομη οπλοχρησία και παράνομη είσοδο στη χώρα. Του αναγνωρίστηκε κατά πλειοψηφία (4-3) το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ