"Σοκ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι" | Η πρεμιέρα του "Τιμωρού" και τα αποθεωτικά σχόλια στο X

Ο "Τιμωρός" κατέκτησε το Χ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το βράδυ της Δευτέρας, ο "Τιμωρός", η νέα σειρά του Alpha, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και οι δυνατές ερμηνείες συγκέντρωσε εκατοντάδες θετικά σχόλια.

Για την "γρήγορη πλοκή" και την "ωραία στημένη ιστορία", για την "άρτια" σκηνοθεσία, για τις "υπέροχες εικόνες από το Μαρόκο" που δίνουν "χίλιες και μια νύχτες αίσθηση στη σειρά". Και φυσικά για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και τα υψηλά παραγωγικά στάνταρντς.

Στο διπλό χορταστικό επεισόδιο παρουσιάστηκε το πώς ξεκίνησαν όλα, το "γιατί", η αιτία, η άκρη του νήματος της αδικίας και της προδοσίας, μέσα από γρήγορες εξελίξεις και συναρπαστική πλοκή. Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή!

Ο "Τιμωρός" επιστρέφει για να εκδικηθεί! Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν!

Τι θα έκανες αν τα έχανες όλα σε μια στιγμή; Τον έρωτα της ζωής σου, τον πατέρα σου, τους φίλους σου, την ελευθερία σου; Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστεύονταν, του στέρησαν τα πάντα, ρίχνοντάς τον σε μια θανάσιμη παγίδα. Αγάπη, φιλία, έρωτας, προδοσία, φυλακή, χρήματα, εξουσία, εκδίκηση: διαφορετικά συναισθήματα και καταστάσεις, συστατικά ωστόσο μιας ζωής, που κόπηκε αίφνης ύπουλα στα δύο από το ανελέητο χέρι της προδοσίας, για να "ξαναγεννηθεί" μετά από δυο δεκαετίες με άλλο πρόσωπο και ταυτότητα αλλά την ίδια βασανισμένη ψυχή.

"Τιμωρός" tweets

"Τιμωρός" tweets

"Τιμωρός" tweets

"Τιμωρός" tweets

"Τιμωρός" tweets

"Τιμωρός" tweets

"Τιμωρός" tweets

"Τιμωρός" tweets

"Τιμωρός" tweets

"Τιμωρός" tweets