Follow us

Η φοιτήτρια από την Πάτρα που εμφανίζεται - εντελώς τυχαία - στο "Emily in Paris"

Η νεαρή κοπέλα έκανε το όνειρό της, και πολλών άλλων φαν της σειράς, πραγματικότητα.

MissBloom TEAM
Emily in Paris Instagram / Emily in Paris

Και μιας και το δεύτερο μισό9 του τέταρτου κύκλου του υπερδημοφιλούς "Emily in Paris” είναι διαθέσιμο εδώ και λίγα 24ωρα, είναι φυσικό το ενδιαφέρον του κοινού για τις περιπέτειες της φιλόδοξης αμερικανίδας, να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Αυτή τη φορά, η δράση φεύγει για λίγο από το ερωτικό Παρίσι και μεταφέρεται στη γειτονική Ρώμη μιας και εκεί θα βρεθεί η γλυκιά Emily για διακοπές.

Εκεί όμως βρέθηκε και η Κωνστάντια Μέξα μαζί με τις φίλες της. Και ενώ έκανε τις βόλτες της στην ιταλική πρωτεύουσα, άτομα από την παραγωγή της σειράς την πλησίασαν και της ζήτησαν να εμφανιστεί ως κομπάρσος. "Ηθοποιός δεν είμαι, είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι μέσω του προγράμματος Erasmus, είχα ταξιδέψει στη Ρώμη για πέντε μήνες και μάλλον μία εταιρεία, που συνεργαζόταν με τον παραγωγό της σειράς, έκανε σκάουτινγκ στους δρόμους και έψαχνε για κομπάρσους να παίξουν σε σκηνές” λέει η φοιτήτρια μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή ”Κοινωνία Ώρα Μega”.

Emily in Paris | Μήπως το στιλ της Lily Collins στο Press Tour είναι πολύ καλύτερο από της σειράς;

Η φοιτήτρια από την Πάτρα που εμφανίζεται - εντελώς τυχαία - στο "Emily in Paris"

"Δεν μου είπαν το όνομα της σειράς αρχικά αλλά το κατάλαβα. Αφού έλεγξα πως ισχύει το όνομα της εταιρείας, προχώρησε η υπόθεση”, ολοκλήρωσε η Κωνστάντια η οποία έκτοτε απολαμβάνει να απαντάει σε ερωτήσεις των δικών της σχετικά με τη σειρά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ