Follow us

Απαράδεκτοι | Ένα κείμενο για τους (βαριά) κολλημένους

Η πραγματικότητα όμως είναι πώς κάποιοι από εμάς δε χρειαζόμαστε καμία απολύτως αφορμή για να μιλήσουμε για τους "Απαράδεκτους".

απαράδεκτοι

Τα σημερινά 33α γενέθλια των Απαράδεκτων θα μπορούσαν να είναι η αφορμή για αυτό το κείμενο.Η πραγματικότητα όμως είναι πώς κάποιοι από εμάς δε χρειαζόμαστε καμία απολύτως αφορμή για να μιλήσουμε για τους "Απαράδεκτους". Χωρίς καμία προειδοποίηση, επάνω σε μία χαλαρή κουβέντα θα πετάξουμε χωρίς δεύτερη σκέψη μία ατάκα του Σπύρου, του Βλάσση, της Δήμητρας ή του Γιάννη και θα γελάσουμε δυνατά. Ναι, ακόμα και αν ο συνομιλητής μας δεν έχει ιδέα σε τι αναφερόμαστε.

Οι ατάκες που ταιριάζουν πάντα και παντού

Φαντάσου τι γίνεται με τον φίλο/η που να έχει την ίδια εμμονή! Τότε θα τον πάρουμε τηλέφωνο και το πρώτο πράγμα που θα του πούμε είναι: "Έλα εσύ; Εγώ" (Γιάννης σε Δήμητρα). Θα καταστρέψουμε με χαρά μία σοβαρή συζήτηση με την ατάκα του Σπύρου επάνω σε συζήτηση για τα ψυχολογικά τραύματα της ζωής: "Εγώ από τραύματα; Γεμάτος! Γεμάτος, στα πόδια παντού". Και ακόμα καλύτερα θα δανειστούμε την επική απάντηση που είχε δώσει στην ερώτηση για το αν έχει θαυμάστριες. "Μιλιούνια", απάντησε κοιτάζοντας λάγνα την κάμερα και ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΙΣ. Ή το άλλο; Αν κάποιος αρχίσει να μας βαραίνει με συζητήσεις περί κουλτούρας και διανόησης, δεν είναι καθόλου απίθανο να δανειστείς την ατακάρα του Βλάσση : "Και κουβέντα για τις πευκοβελόνες".

Ξέρω γινόμαστε κουραστικοί αλλά τους Απαράδεκτους δεν τους βαριόμαστε ποτέ. Αντιμετωπίζουμε τις επαναλήψεις σαν ένα είδος σπουδής σε μία σειρά που κάθε φορά κρύβει και άλλα διαμαντάκια γέλιου. Οι Απαράδεκτοι μας στανιάρουν, μας γειώνουν μας προσφέρουν μία δόση ελαφράδας. Επίσης είναι σαν εμάς. Μιλούν όπως εμείς, σκέφτονται όπως εμείς, ζηλεύουν όπως εμείς, ονειρεύονται όπως εμείς, είναι αλλοπρόσαλλοι, τρελοί, κανονικοί, διπλανοί και το διαμέρισμά τους στην οδό Αδάμαντος 4 στον Λυκαβηττό θα μπορούσε να είναι το σπίτι μας μια βραδιά με τους δικούς μας ανθρώπους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ