Follow us

Τι είναι το "οrange peel theory", το νέο "τεστ" σχέσεων (και ακόμα μια τάση στο TikTok);

Η θεωρία που έχει γίνει viral - αυτό το απλό τεστ μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι η σχέση σου;

πορτοκαλι iStock

Έχεις σκεφτεί ποτέ αν η σχέση σου μπορεί να κριθεί από κάτι τόσο απλό όσο το αν ο σύντροφός σου θα καθάριζε ένα πορτοκάλι για σένα; Αν ναι, τότε η νέα τάση στο TikTok, το "Orange Peel Theory", ίσως έχει την απάντηση! Με χιλιάδες χρήστες να κάνουν το τεστ, η θεωρία αυτή έχει γίνει viral, προκαλώντας συζητήσεις και γέλιο στα social media.

Τι είναι το "Orange peel theory";

Η λογική είναι απλή: Ζητάς από τον σύντροφό σου να σου φέρει ένα πορτοκάλι. Αν σου το φέρει καθαρισμένο, αυτό σημαίνει ότι η σχέση σας είναι υγιής και γεμάτη φροντίδα. Αν όμως σου το φέρει ακαθάριστο, αυτό ίσως σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η τάση ξεκίνησε από μία χρήστρια που ανέβασε συνομιλίες με τον πρώην σύντροφό της, όπου μιλούσε για το πόσο εκτιμούσε το γεγονός ότι της καθάριζε τα πορτοκάλια. Αυτό το μικρό αλλά στοργικό στοιχείο έκανε πολλούς να αναρωτηθούν: Θα έκανε ο δικός σου σύντροφος το ίδιο για σένα; Έτσι, άρχισαν να το δοκιμάζουν, καταγράφοντας τις αντιδράσεις τους.

Μπορεί ένα πορτοκάλι να δείξει την ποιότητα της σχέσης σου;

Οι ειδικοί λένε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά! Αν και η θεωρία μπορεί να είναι διασκεδαστική, δεν αντικατοπτρίζει την πολυπλοκότητα των σχέσεων. Η Rachel Vanderbilt, PhD, ειδικός στις σχέσεις, τονίζει ότι δεν μπορείς να περιμένεις από τον σύντροφό σου να διαβάζει τις σκέψεις σου. Αν λοιπόν δεν καθαρίσει το πορτοκάλι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει ή ότι η σχέση σας έχει πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ