Follow us

Αυτή είναι η καλύτερη ταινία με τον Al Pacino και όλοι συμφωνούν

Πάνω από δύο εκατομμύρια θεατές την έχουν παρακολουθήσει και συμφωνούν ότι αυτή είναι η καλύτερή ταινία που έχει πρωταγωνιστήσει ο μεγάλος αμερικανός ηθοποιός.

MissBloom TEAM
al pacino @SplashNews

Ο Al Pacino, ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στην ιστορία του κινηματογράφου, έχει συνδέσει το όνομά του με αλησμόνητα αριστουργήματα. Από το Scarface (1983) μέχρι το Carlito's Way (1993) και το Donnie Brasco (1997), το βιογραφικό του είναι γεμάτο με θρυλικές ερμηνείες.

Αλλά ποια ταινία είναι η καλύτερη στην οποία έχει συμμετάσχει; Όχι η καλύτερη ερμηνεία του, αλλά η καλύτερη ταινία συνολικά. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για την κορυφαία του ερμηνεία, τότε ας στραφούμε στο μοναδικό Όσκαρ που έχει κερδίσει (σε 9 συνολικές υποψηφιότητες), το 1993, για το Scent of a Woman (1992) ως καλύτερος ηθοποιός.

Όμως, εδώ θα εξετάσουμε την καλύτερη ταινία στην οποία συμμετείχε. Οι χρήστες του IMDb έχουν αναλάβει αυτό το καθήκον για εμάς.

Al Pacino: Ποια είναι η καλύτερη του ταινία;

Το IMDb, το μεγαλύτερο αρχείο πληροφοριών για ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και βιντεοπαιχνίδια, έχει μια μοναδική λειτουργία: οι χρήστες του μπορούν να βαθμολογούν τις ταινίες με μια κλίμακα από το 1 έως το 10. Οι αξιολογήσεις αυτές, μετά από ειδική επεξεργασία, εμφανίζονται στο προφίλ κάθε ταινίας.

Ρίξαμε μια ματιά στις αξιολογήσεις των ταινιών του Al Pacino για να βρούμε την καλύτερη. Η ταινία που 2 εκατομμύρια άνθρωποι θεωρούν ως την καλύτερη του είναι το The Godfather του Francis Ford Coppola, που κυκλοφόρησε το 1972.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ