Λάμπρος Φισφής | "Πολύ καλύτερα τώρα" - Για μία παράσταση στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου ο Λάμπρος Φισφής για μία και μοναδική παράσταση στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του Ηρωδείου, Έλληνας κωμικός θα ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό κωμικό μονόλογο, με φόντο τον ιστορικό αυτό χώρο.

Γεφυρώνοντας το αρχαίο με το σύγχρονο, ο Λάμπρος Φισφής θα μιλήσει για όλες αυτές τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μας ενώνουν. Θα υπεραναλύσει τη ζωή, θα αυτοσαρκάσει όλη του την ύπαρξη και θα παραπονεθεί σχεδόν για τα πάντα.

Με 15 χρόνια εμπειρίας στην κωμωδία, 40 χρόνια στην ζωή, 10 χρόνια γάμου, 8 χρόνια ως γονιός και με μια ψυχή 80 ετών ο Λάμπρος βρίσκει την κρυμμένη κωμωδία σε ό,τι μας περιβάλλει. Οι γάμοι σε παρεκκλήσια, τα περίεργα ονόματα παιδιών, τα στάδια καυγάδων σε μία σχέση, ο μαζοχισμός του κάμπινγκ, η τρέλα του πρωινού μπουφέ, η θέση της Ελλάδας στο παγκόσμιο στερέωμα, οι κουλές επιστημονικές έρευνες, η ζωή των γονιών που δεν έχουν ζωή αλλά έχουν παιδιά, τα βάσανα της δίαιτας, το τι γίνεται όταν κλείνεις τα 40 και άλλα τέτοια θέματα μηδαμινής σημασίας είναι αυτά που τον απασχολούν και για κάποιο λόγο θεωρεί ότι πρέπει να απασχολούν και εσάς.

Προπώληση εισιτηρίων: www.more.com/theater/lampros-fisfis-poly-kalytera-tora/

Τιμές εισιτηρίων:

Zone A (35,00 €) Zone B (25,00 €)Zone C (22,00 €) Zone D (18,00 €)Zone E (15,00 €)Zone F (12,00 €)

Πληροφορίες: Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Τρίτη 1 Οκτωβρίου, Ώρα έναρξης: 21:00 , Τηλ.: 210 3411009