Follow us

Αυτές είναι οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο σύμφωνα με το ChatGPT

Επειδή δεν έχει πια νόημα να ρωτάμε ο ένας τον άλλον ποιες γυναίκες θεωρούμε πιο όμορφες ρωτήσαμε το ChatGPT, μας απάντησε και εξήγησε με ποιο σκεπτικό διάλεξε τις πέντε γυναίκες που θα δείτε στο σχετικό θέμα.

MissBloom TEAM
celebrity @shutterstock/Daniela Cifala

Οι πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου λοιπόν. Έχουν γραφτεί ατελείωτες σειρές και έχουν ειπωθεί ατελείωτες λέξεις για να δοθεί μια απάντηση. Κάθε φορά είναι και άλλη. Οι άνθρωποι έχουμε συγκεκριμένα αισθητικά πρότυπα και το τι θεωρούμε ομορφιά είναι υποκειμενικό. Τα αισθητικά πρότυπα φυσικά μπορούν να αλλάξουν και για να κάτσει κάπου η μπίλια είναι δύσκολο.

Για να λύσουμε έστω και πρόσκαιρα το ζήτημα ρωτήσαμε το ChatGPT ποιες θεωρεί τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.

Ζορίστηκε λίγο να απαντήσει -με τους γνωστούς του βερμπαλισμούς- αλλά τελικά το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης επέλεξε πέντε γυναίκες και δικαιολόγησε τις απαντήσεις του. Ας τις δούμε.

Bella Hadid

Σύμφωνα με τη "Χρυσή Τομή της Ομορφιάς", έναν αρχαίο ελληνικό μαθηματικό τύπο που μετρά τη σωματική τελειότητα, η Bella Hadid έχει θεωρηθεί η "πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο".

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της φέρεται να ευθυγραμμίζονται στενά με τα κριτήρια του τύπου για συμμετρία και αρμονία.

Scarlett Johansson

Γνωστή για τους ρόλους της σε ταινίες blockbuster όπως οι Εκδικητές, η Johansson συχνά εξυμνείται για την κλασική ομορφιά της και έχει εμφανιστεί σε διάφορες λίστες με τις "πιο όμορφες" γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ