Follow us

Αποτρόπαιο έγκλημα | Ο πατέρας της φιναλίστ Μις Ελβετία βρήκε το κεφάλι της κόρης του πολτοποιημένο σε σακούλα σκουπιδιών

Η Kristina, 38 ετών, στραγγαλίστηκε, αποκεφαλίστηκε και διαμελίστηκε από τον σύζυγό της, ενώ τα παιδιά έπαιζαν δίπλα.

MissBloom TEAM
kristina instagram

Συγκλονίζει η αποτρόπαιη δολοφονία της Kristina Joksimovic, φιναλίστ στον διαγωνισμό Μις Ελβετία. Η Kristina, 38 ετών, στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της, Marc Rieben, 41 ετών, ο οποίος στη συνέχεια ακρωτηρίασε και αποκεφάλισε το σώμα της. Σε μια αποτρόπαιη πράξη, ο Marc χρησιμοποίησε βιομηχανικό μπλέντερ για να πολτοποιήσει μέρη του σώματός της και αφαίρεσε τη μήτρα της, υποδεικνύοντας σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Η 38χρονη Σέρβα είχε σχολή μοντέλων, παντρεύτηκε το 2017 και απέκτησε δύο παιδιά τριών και τεσσάρων ετών με τον επιχειρηματία Marc Rieben, 41 ετών.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν από τη Daily Mail, ο πατέρας της Kristina ήταν στο σπίτι για αρκετές ώρες μαζί με τις δύο εγγονές του, ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών, και μάλιστα δείπνησε με τον σύζυγό της, ο οποίος προσποιούνταν άγνοια σχετικά με την εξαφάνιση της συζύγου του.

Η ανησυχία της οικογένειας ξεκίνησε όταν το νηπιαγωγείο των κοριτσιών κάλεσε τους γονείς της Kristina να τα παραλάβουν, καθώς η ίδια δεν εμφανίστηκε όπως είχε προγραμματιστεί.

Όταν ο πατέρας της Kristina έφτασε στο σπίτι για να αφήσει τα εγγόνια του, ο Marc προσποιήθηκε πως δεν ήξερε που βρισκόταν η σύζυγός του και του σέρβιρε ποτά. Καθ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ο Marc διατηρούσε την ψυχραιμία του, συνομιλώντας με τον πατέρα της Kristina και φροντίζοντας τα παιδιά, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Ο πατέρας της Kristina, μετά από ώρες στο σπίτι, ξεκίνησε να ψάχνει για την κόρη του σε κάθε γωνιά. Όταν έφτασε στο υπόγειο της κατοικίας, σε ένα απομονωμένο πλυσταριό με παχείς τσιμεντένιους τοίχους, βρήκε μια μεγάλη μαύρη σακούλα απορριμμάτων με ξανθά μαλλιά να προεξέχουν. Ανοίγοντάς την, βρήκε το κεφάλι της κόρης του. Σοκαρισμένος, έτρεξε έξω και ζήτησε από έναν περαστικό να καλέσει την αστυνομία.

Ο Marc συνελήφθη επί τόπου από τις αρχές, αλλά παρέμεινε ψυχρός και αδιάφορος, ακόμη και όταν απευθύνθηκε στη μητέρα της Kristina λέγοντας: "Είπες ότι θα μείνεις για λίγο". Η οικογένεια της Kristina είναι βαθιά συντετριμμένη. Ο πατέρας της λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη, ενώ η μητέρα της, η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί τον πόνο, βλέπει καθημερινά ψυχίατρο. Οι φίλοι της Kristina προσπαθούν να παρηγορήσουν την οικογένεια, αλλά αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη που να μπορεί να αποδώσει για μια τόσο φρικιαστική απώλεια.

Η υπόθεση προχωράει, και η έρευνα των αρχών αποκάλυψε ότι ο Marc πάσχει από ψυχική διαταραχή, σύμφωνα με τα ευρήματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο. Την περασμένη εβδομάδα, το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Λωζάνης απέρριψε το αίτημά του για αποφυλάκιση, καθώς οι αρχές συνεχίζουν να διερευνούν την ψυχική του κατάσταση και τα αίτια πίσω από τη φρικιαστική δολοφονία.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ