Follow us

Back to (High) School | Ανανέωση της εφηβικής ντουλάπας με τα πιο stylish items για το σχολείο

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, μαζί με τα παιδιά φτιάξαμε μια λίστα με όλα όσα χρειαζόταν για το σχολείο-ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, σχολικά είδη-για τους πρώτους μήνες.

MissBloom TEAM
VANS

Η επιστροφή των εφήβων στο σχολείο δεν είναι απλή υπόθεση. Γιατί εκτός από την προσαρμογή σε ένα νέο περιβάλλον-στο Γυμνάσιο ή στο Λύκειο-συχνά αγχώνονται για το τι θα φορέσουν τις πρώτες μέρες στο σχολείο. "Να βάλω τζιν ή να βάλω σορτσάκι;”, ” Να βάλω παντελόνι φαρδύ ή στενό;”, "Μα αυτή τη μπλούζα την φορούσα συνέχεια πέρυσι…”. Η λύση φυσικά είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να ανανεώσουν με έξυπνο τρόπο τη ντουλάπα τους, αγοράζοντας κάποια πολύ stylish items για το σχολείο, τα οποία θα μπορούν να συνδυάζουν και να νιώθουν άνετα και cool!

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, μαζί με τα παιδιά φτιάξαμε μια λίστα με όλα όσα χρειαζόταν για το σχολείο-ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, σχολικά είδη-για τους πρώτους μήνες. Ξεκινήσαμε τις αγορές μας χαζεύοντας τις πολύ όμορφες βιτρίνες στο Mediterranean Cosmos κι έχοντας ήδη απολαύσει ένα χυμό για να πάρουμε ενέργεια!

Το πρώτο κατάστημα που επισκεφτήκαμε ήταν το FOOT LOCKER, όπου βρήκαμε ένα πολύ όμορφο σετ για αγόρια: Μια NIKE SPORTWEAR REPEAT ανδρική μπλούζα με κουκούλα και φερμουάρ και παντελόνι με εντυπωσιακό επαναλαμβανόμενο swoosh σχέδιο στο πλάι.

Δες περισσότερα στο Themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ