Follow us

Ballerina | Η Ana de Armas επιστρέφει στον κόσμο του John Wick

Oλοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία θα επιστρέψει και ο Keanu Reeves.

MissBloom TEAM
ana de armas Lionsgate Films

Ο κόσμος του John Wick, της σειράς ταινιών δράσης, με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves, φαίνεται πως επεκτείνεται πέρα από το John Wick: Chapter 4 (2023) και την prequel σειρά The Continental (προβάλλεται στο Amazon Prime Video), καθώς έρχεται σύντομα μια νέα ταινία spin-off, που ονομάζεται Ballerina και έχει πρωταγωνίστρια την Ana de Armas, την οποία γνωρίσαμε στον ίδιο ρόλο στο John Wick: Chapter 3 - Parabellum του 2019.

Η ταινία φαίνεται πως θα έχει επίσης και guest εμφάνιση από τον ίδιο τον John Wick. Προς τέρψιν των fans, η Ana de Armas αποκάλυψε νέες πληροφορίες για το Ballerina και την ημερομηνία κυκλοφορίας του trailer.

Η αποκάλυψη της Ana de Armas

Κατά τη διάρκεια της προώθησης του επερχόμενου ιστορικού δράματος Eden στο Toronto International Film Festival, η Ana de Armas μίλησε για τα reshoots του Ballerina και αποκάλυψε πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο trailer της ταινίας, δίνοντας μια ιδέα και για την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Σε συνέντευξή της, η Ana de Armas εξήγησε γιατί τα reshoots του Ballerina ήταν απαραίτητα. "Ό,τι κάναμε σε αυτά τα reshoots έπρεπε να γίνει. Πήραμε απίστευτο υλικό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μου είπαν ότι το trailer θα βγει σύντομα. Το είδα και είναι υπέροχο. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ