Follow us

Για λίγες ώρες έγινα ένοικος στο μυστηριώδες Grand Hotel

Εικόνες από τα παρασκήνια της νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 - Τo Μissbloom ήταν εκεί!

GRAND

Ένα ξενοδοχείο, μυστικά πίσω από τις κλειστές πόρτες, έρωτες, πάθη , εξαφανίσεις αλλά και ανεξιχνίαστες δολοφονίες είναι εκείνα στα οποία "ποντάρουν" οι δημιουργοί της σειράς Grand Hotel, που θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

Από τη Δευτέρα της 23ης Σεπτεμβρίου λοιπόν, ο τηλεθεατής θα μπει στο ρόλο του επιθεωρητή που καλείται να λύσει γρίφους σε μία σειρά με ωραία ατμόσφαιρα και με ένα πολυπληθές καστ σπουδαίων Ελλήνων ηθοποιών όπως οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Καλλιόπη Χάσκα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Τάσο Νούσια, Γιώργο Γεραντιδάκη, Μιχάλη Συριόπουλο, Κόρα Καρβούνη, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Τζώρτζια Κουβαράκη. Στο ρόλο του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου θα δούμε τον Δημήτρη Πετρόπουλο. Στα πρώτα επεισόδια ο ιδιοκτήτης του Grand Hotel πεθαίνει και η χήρα του, ρόλο που κρατάει Δάφνη Λαμπρόγιαννη αναλαμβάνει τα ηνία του ξενοδοχείου.

Στη χθεσινή παρουσίαση που έγινε στο Studio Kappa, ο ίδιος παραλλήλισε το νέο ρόλο του με εκείνον του πρωθυπουργού στο "Παρά Πέντε". "Και σε άλλο σίριαλ ο ρόλος μου ήταν μικρός αλλά μία χαρά τα πήγαμε", είπε με διάθεση για χιούμορ.

Για λίγες ώρες έγινα ένοικος στο μυστηριώδες Grand Hotel

Στο δημοσιογραφικό κάλεσμα του Αnt1, αισθανθήκαμε όλοι για λίγες ώρες ένοικοι του Grand Hotel και παρασυρθήκαμε από τη γοητεία και την πολυτέλεια του εντυπωσιακότατου σκηνικού με τη μαρμάρινη σκάλα στο κέντρική σάλα, τα αγάλματα, τις πανύψηλες ξύλινες πόρτες, τους πολυελαίους, τις σουίτες, τα γραφεία, τη ρεσεψιόν και την κουζίνα του προσωπικού, στην οποία θα ηγείται ένας Γάλλος σεφ, ρόλο που θα κρατά ο Χρήστος Σπανός και η βοηθός του, Ελένη Καρακάση.

GRAND HOTEL
AMPA

Όσο γινόταν οι παρουσίαση της σειράς, μας προσφέρονταν απεριτίφ σε vintage ποτήρια και δροσερά κρασιά και μίνι πεντανόστιμα πιάτα. Έπαιζαν κλασικές μουσικές και υπήρχαν στιγμές που ήταν πράγματι σαν να βρισκόμασταν σε ένα ξενοδοχείο της Κηφισιάς, το μακρινό 1925. Όπως καλά κατάλαβες, πρόκειται για μία νέα σειρά εποχής και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε εμβληματικές προσωπικότητες να κάνουν το πέρασμά τους από το θρυλικό ξενοδοχείο, όπως τον Κωνσταντίνο Καβάφη.

GERONTIDAKIS
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΣ
Οι συντελεστές της σειράς Grand Hotel

Grand Hotel
Grand Hotel

Πρόκειται για μία μεταφορά ισπανικού format που όμως εμπλουτίστηκε με στοιχεία της ελληνικής σύγχρονης ιστορίας. Το Grand Hotel εκτυλίσσεται τρία μόλις χρόνια μετά τη μικρασιατική καταστροφή και θα θίξει το θέμα των Έλληνων προσφύγων που βρήκαν καταφύγιο στη μητέρα πατρίδα μετά τις θηριωδίες που έζησαν από τους Νεότουρκους. Το πώς δηλαδή ξεκίνησαν τραυματισμένοι, πληγωμένοι και κυριολεκτικά από το μηδέν, με την πρότερη ζωή τους να έχει καεί ολοσχερώς στις στάχτες. Για το λόγο αυτό, στο εξωτερικό σκηνικό της σειράς, έχουν στηθεί τα λεγόμενα προσφυγικά, που θα μας μεταφέρουν στην καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων.

ΚΑΡΑΚΑΣΗ
Η Ελένη Καρακάση και ο Τάσος Νούσιας.
KANAPES
KABA
ENOIKOS
Γίναμε για λίγο ένοικοι στο Grand Hotel

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ