Follow us

Η συσκευή που κάνει το σιδέρωμα εύκολη υπόθεση

Αυτό το gadget θα σου λύσει τα χέρια.

MissBloom TEAM
Kärcher Greece

Το καλοκαίρι έφυγε και σιγά σιγά έχει αρχίσει και αλλάζει η γκαρνταρόμπα μας και έρχονται πιο μπροστά τα παντελόνια, τα πουκάμισα και τα μακριά φορέματα. Όμως στα δύο τελευταία καλούμαστε να έχουμε το ηλεκτρικό σίδερο σε κοντινή θέση, μιας και είναι απαραίτητο σχεδόν πάντα να σιδερωθούν προκειμένου να είναι λεία και χωρίς τσακίσεις. Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι υπάρχει ένα gadget που θα σου κάνει όλη αυτή τη δουλειά παιχνιδάκι;

Κι όμως υπάρχει και γι' αυτό ευθύνεται η Kärcher Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα, η Kärcher Ελλάδος διαθέτει τους καλύτερους ατμοκαθαριστές, οι οποίοι εξασφαλίζουν καθαριότητα σε ολόκληρο το νοικοκυριό και έτσι θα είσαι σίγουρη ότι όλα τα μικροσκοπικά σωματίδια καθαρίζονται σε βάθος, χωρίς την χρήση χημικών προϊόντων.

Η συσκευή που κάνει το σιδέρωμα εύκολη υπόθεση

Μάλιστα η εταιρεία διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της με την προσθήκη ενός καινοτόμου εξαρτήματος φρεσκαρίσματος ενδυμάτων, κάθετου σιδερώματος, που είναι συμβατό με όλους τους ατμοκαθαριστές της Kärcher που μπορούν να δεχτούν εξάρτημα.

Γιατί όμως να επιλέξεις το καινούργιο εξάρτημα;

Μα φυσικά για την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, μιας και εξασφαλίζει ότι τα ρούχα σου όχι μόνο ισιώνουν, αλλά φρεσκάρονται και απαλλάσσονται από οσμές μεταξύ των πλύσεων, γρήγορα, εύκολα και χωρίς κόπο. Επίσης χάρη στην κορυφαία απόδοση καθαρισμού, ο ατμός αφαιρεί έως και 99,999% του κορονοϊού και 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων, εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης.

Kärcher Greece

Επιπλέον και πιο σημαντικό έχει τόσο έξυπνη λειτουργία, όσο και ελαφρύ σχεδιασμό και ευκολία στη χρήση. Το εξάρτημα ζυγίζει μόλις 220 γραμμάρια και χρησιμοποιεί το νερό από τη δεξαμενή του συνδεδεμένου ατμοκαθαριστή Kärcher, η οποία ανάλογα τον ατμοκαθαριστή Kärcher προσφέρει συνεχή ατμοκαθαριότητα. Επίσης, η μεταλλική πλάκα του εξαρτήματος θερμαίνεται σε υψηλή θερμοκρασία από τον ατμό, εξασφαλίζοντας ότι το ρούχο δεν βρέχεται και μπορεί να φορεθεί αμέσως μετά το ψεκασμό.

Το συγκεκριμένο gudget είναι ιδανικό για εσένα που δεν έχεις χρόνο για σιδέρωμα αλλά επιθυμείς τα ρούχα σου να είναι πάντα φρέσκα και καλοσιδερωμένα. Ο ατμοκαθαριστής Kärcher προσφέρει γρήγορο αποτέλεσμα και διατηρεί τα ρούχα σου στην εντέλεια με ελάχιστη προσπάθεια.

Kärcher Greece

Η Kärcher είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού ατμού και κάθετου σιδερώματος και σου υπόσχεται να κάνει τη ζωή σου και την καθημερινότητα σου πιο εύκολη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr