Follow us

"Λεωφορείο ο Πόθος" | Πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες της νέας παράστασης του Δημήτρη Καραντζά

Blanche DuBois είναι η Αλεξία Καλτσίκη και Kowalski, ο Άρης Μπαλής στο νέο σκηνοθετικό βήμα του Δημήτρη Καραντζά. Πάρτε μια γεύση από τις πρόβες του έργου "Λεωφορείο ο Πόθος" του Tennessee Williams, που έρχεται στο Προσκήνιο.

MissBloom TEAM
παρασταση Γκέλυ Καλαμπάκα

Ο Δημήτρης Καραντζάς ολοκληρώνει σε δύο ημέρες (Δημοτικό Αμφιθέατρο Κορυδαλλού "Θανάσης Βέγγος”, 13/9) την περιοδεία του "Ηρακλή Μαινόμενου” του Ευριπίδη και συνεχίζει εντατικά τις πρόβες στο Προσκήνιο για το ανέβασμα του βραβευμένου με Πούλιτζερ, "Λεωφορείο ο Πόθος” του Tennessee Williams.

Ένταση, πάθος, απελπισία…κυριεύει τους ήρωες, την Blanche DuBois που ερμηνεύει η Αλεξία Καλτσίκη, τον Stanley Kowalski που ερμηνεύει ο Άρης Μπαλής, την Stella Κοwalski που ερμηνεύει η, αγνώριστη στις φωτογραφίες, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, ενώ ανάλογα συναισθήματα βιώνουν και τα υπόλοιπα πρόσωπα του έργου που παρακολουθούν και συμμετέχουν, ο καθένας με τον τρόπο του, στο δράμα που συντελείται επί σκηνής (Μιτς) Βασίλης Μαγουλιώτης, Στιβ (Γιάννης Κόραβος) και Ευνίκη ( Ιωάννα Ραμπαούνη).

"Η παράσταση είναι μια επίσκεψη στο μυαλό της Blanche - στις διογκώσεις και τις φαντασιώσεις της τραυματισμένης της ύπαρξης” διαβάζουμε στο δελτίο τύπου, αλλά ποια είναι η Blanche DuBois, η πρωταγωνίστρια αυτού του έργου που είναι βαθιά συνδεδεμένο με τη μυθολογία του Χόλιγουντ και του πάλαι ποτέ "αμερικανικού ονείρου”; Ας θυμηθούμε….

Η Blanche DuBois είναι μια ταλαιπωρημένη ψυχικά γυναίκα, που ζει με ενοχές για την αυτοκτονία του νεαρού συζύγου της Alan και για την αδυναμία της να κρατήσει το οικογενειακό της κτήμα, το Βelle Reve. Φεύγει διωγμένη από την πόλη που ζούσε λόγω της προκλητικής σεξουαλικής της δραστηριότητας και κυρίως λόγω της σχέσης της με ένα ανήλικο μαθητή της. Ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη, εγκαθίσταται στο σπίτι της αδελφής της Στέλλας, έχοντας την ψευδαίσθηση πως θα βρει ανθρώπινη επαφή, θα ηρεμήσει και θα βρει τη στοργή που ζητούσε.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ