Τι λένε οι κριτικές για το Beetlejuice Beetlejuice

Το Beetlejuice Beetlejuice είναι μία ταινίες που όλοι συζήτουν και ήδη έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και κοινό και κριτικούς.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Tim Burton επιστρέφει με το sequel του cult horror-comedy των 80s, Beetlejuice Beetlejuice, και μας ταξιδεύει ξανά στον μακάβριο κόσμο του "Σκαθαροζούμη". Με πρωταγωνιστές τους Michael Keaton, Monica Bellucci και Winona Ryder, η ταινία έχει ήδη προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις από τους κριτικούς.

Ένα μίγμα ενθουσιασμού και απογοήτευσης

Το Metacritic δίνει στο Beetlejuice Beetlejuice ένα metascore 62/100, υποδεικνύοντας μια γενικά θετική υποδοχή. Ωστόσο, οι απόψεις των κριτικών διαφέρουν σημαντικά.

Ο David Rooney του The Hollywood Reporter εκθειάζει το φιλμ: "Ο γρήγορος ρυθμός, η ζωντάνια και τα αστεία που σε κάνουν να σκάσεις στα γέλια αποδεικνύουν την απόλαυση που βρήκε ο Burton επιστρέφοντας σε αυτόν τον κόσμο. Και είναι μια απόλαυση που μεταδίδεται και στους θεατές."

Από την άλλη πλευρά, ο Josh Larsen εκφράζει κάποιες επιφυλάξεις: "Το σενάριο είναι ταυτόχρονα υπερφορτωμένο και χάνει κάποιες ευκαιρίες."

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr