Follow us

Τι λένε οι κριτικές για το Beetlejuice Beetlejuice

Το Beetlejuice Beetlejuice είναι μία ταινίες που όλοι συζήτουν και ήδη έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και κοινό και κριτικούς.

MissBloom TEAM
ταινια Warner Bros.

Ο Tim Burton επιστρέφει με το sequel του cult horror-comedy των 80s, Beetlejuice Beetlejuice, και μας ταξιδεύει ξανά στον μακάβριο κόσμο του "Σκαθαροζούμη". Με πρωταγωνιστές τους Michael Keaton, Monica Bellucci και Winona Ryder, η ταινία έχει ήδη προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις από τους κριτικούς.

Ένα μίγμα ενθουσιασμού και απογοήτευσης

Το Metacritic δίνει στο Beetlejuice Beetlejuice ένα metascore 62/100, υποδεικνύοντας μια γενικά θετική υποδοχή. Ωστόσο, οι απόψεις των κριτικών διαφέρουν σημαντικά.

Ο David Rooney του The Hollywood Reporter εκθειάζει το φιλμ: "Ο γρήγορος ρυθμός, η ζωντάνια και τα αστεία που σε κάνουν να σκάσεις στα γέλια αποδεικνύουν την απόλαυση που βρήκε ο Burton επιστρέφοντας σε αυτόν τον κόσμο. Και είναι μια απόλαυση που μεταδίδεται και στους θεατές."

Από την άλλη πλευρά, ο Josh Larsen εκφράζει κάποιες επιφυλάξεις: "Το σενάριο είναι ταυτόχρονα υπερφορτωμένο και χάνει κάποιες ευκαιρίες."

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ