Follow us

Κατερίνα Λούβαρη | Όσα θέλεις να ξέρεις για τα μαλλιά από τη hairstylist της Ελένης Μενεγάκη

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε, ποιο χρώμα θα σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη, αλλά και ποιο "γράφει" καλύτερα στον φακό.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Ευχαριστούμε την Κατερίνα Λούβαρη, hairstylist, color expert, extentions master, bridal hair specialist. Θα τη βρεις στο Instagram @katerina_louvari

Δεν υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος από τη hairstylist Κατερίνα Λούβαρη για να απαντήσει στις πιο συχνές απορίες μας για τα μαλλιά - από τις πιο hot τάσεις μέχρι τη σωστή περιποίηση που πρέπει να ακολουθούμε αν θέλουμε υγιή και εντυπωσιακά μαλλιά. Ρωτήσαμε, λοιπόν, όσα θέλουμε να ξέρουμε τώρα και ιδού τι μάθαμε. Spoiler: Μας αποκάλυψε μέχρι και ποια απόχρωση είναι περισσότερο... insta-worthy!

Ποιο πιστεύεις είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες με τα μαλλιά τους;

Δεν αφιερώνουν χρόνο και χρήματα στα μαλλιά τους. Καταρχάς, πρέπει να προσέχουν και να μελετούν πολύ προσεκτικά τις επιλογές των προϊόντων που εφαρμόζουν. Οι περισσότερες δεν επιλέγουν τα επαγγελματικά προϊόντα που υπάρχουν τα κομμωτήρια, ενώ είναι αυτά που τελικά βοηθούν περισσότερο τα μαλλιά.

Υπάρχει κάποιο χρώμα που μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη;

Υπάρχει μία εξίσωση που έχει να κάνει με το φυσικό χρώμα των μαλλιών, το χρώμα της επιδερμίδας και των ματιών. Γι’ αυτό, όμως, όλες οι γυναίκες πρέπει να συμβουλευτούν τον κομμωτή τους.

Μία τάση που δεν θέλεις να δεις φέτος να υιοθετούν οι γυναίκες;

Δεν θα ήθελα να δω μεγάλες αντιθέσεις και διαφορές χρωμάτων. Δηλαδή, πολύ σκούρες ρίζες και μήκη με πολύ ανοιχτές άκρες, τύπου ombre.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ