Follow us

Bye Summer | Η Don Julio Paloma μάς περιμένει στα στέκια της πόλης για λίγη ακόμα καλοκαιρινή δροσιά

MissBloom TEAM
Tequila

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της μετάβασης, των αλλαγών και των νέων ξεκινημάτων. Είναι και ο μήνας που καλείσαι να αποχαιρετήσεις το αγαπημένο και ξέγνοιαστο καλοκαιράκι και να υποδεχθείς το φθινόπωρο. Αυτά βέβαια ισχύουν για τους άλλους. Για εμένα ο Σεπτέμβριος είναι απλώς η συνέχεια του καλοκαιριού μου. Και για να είμαι πιο ακριβής: Είναι το καλοκαίρι που περνάω στην πόλη.

Η μέρα είναι ακόμα μεγάλη, οι θερμοκρασίες υψηλές και τα μυαλά ταξιδεύουν ακόμα σε παραλίες, ταβερνάκια και σοκάκια. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για afterwork drinks, για συγκεντρώσεις σε ταράτσες και μπαλκόνια και φυσικά για αυτοσχέδια παρτάκια στις αυλές των σπιτιών. Με λίγα λόγια, η καλοκαιρινή διάθεση, ταξιδεύει στην πόλη και συνεχίζει να επηρεάζει θετικά την καθημερινότητά μας.

Bye Summer | Η Don Julio Paloma μάς περιμένει στα στέκια της πόλης για λίγη ακόμα καλοκαιρινή δροσιά

Και αν για όλα τα παραπάνω η θετική διάθεση και θέληση παίζουν τον βασικό ρόλο, υπάρχει και το αγαπημένο μου cocktail που προσθέτει τη δική του πινελιά δροσιάς σε κάθε έξοδο με τους φίλους μου. Η αγαπημένη μου Don Julio Paloma ήταν η συνήθεια που λάτρεψα το καλοκαίρι και σκοπεύω να συνεχίσω και τον Σεπτέμβριο – αλλά και όλη τη χρονιά. Ο λόγος; Σε μία και μόνο γουλιά βρίσκονται όλες οι αναμνήσεις των διακοπών. Εκεί που δεν υπάρχουν υποχρεώσεις, προθεσμίες και στρες. Εκεί που υπάρχει μόνο η δροσιά, η ραστώνη και η θετική διάθεση.

Και ως γνωστόν, όπου υπάρχει η Paloma, υπάρχει και η εκλεκτή tequila Don Julio, η οποία δεν είναι άδικα η πιο διάσημη τεκίλα του κόσμου. Συνδυάζοντας γλυκά και πικάντικα στοιχεία, η Don Julio tequila αφήνει μια αξέχαστη εντύπωση στον ουρανίσκο. Κάθε γουλιά αποτελεί ένα ταξίδι στην πλούσια γευστική κληρονομιά του Don Julio, του ανθρώπου που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τη συγκεκριμένη τεκίλα το μακρινό 1941, μεταφέροντάς μας σε έναν κόσμο όπου η τεχνογνωσία συναντά την παράδοση. Αν στη ζωή σου σε οδηγεί το πάθος, η αφοσίωση και η αγάπη γι' αυτό που κάνεις, τότε η Don Julio tequila είναι η τέλεια επιλογή για εσένα. Με καταγωγή από το Μεξικό, ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο χαρίζοντας στιγμές διασκέδασης, πάθους και αγάπης σε όλους όσους τη γεύονται.

Tequila

Όσο για εμένα, θα συνεχίσω να απολαμβάνω την Don Julio Paloma μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού. After all... Don Julio Paloma is a state of mind.

#DonJulioTequila

Tequila

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr