Follow us

Πώς μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου χωρίς φορτιστή

Ναι, γίνεται και αυτό αλλά δεν πρόκειται για κάτι μαγικό. Είναι πιο απλό απ' όσο φαντάζεσαι.

MissBloom TEAM
φορτιση κινητου iStock

Σε όλους μας έχει τύχει να μείνει χωρίς μπαταρία το κινητό μας την πιο ακατάλληλη στιγμή. Ευτυχώς, υπάρχει ένα απλό και έξυπνο κόλπο για να φορτίζεις το smartphone σου οπουδήποτε, ακόμη και χωρίς πρίζα στη διάθεσή σου.

Φορτίζοντας το κινητό σου μέσω τηλεόρασης

Ίσως δεν γνωρίζουν όλοι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια τηλεόραση για να φορτίσεις το smartphone σου. Αυτή η μέθοδος εκμεταλλεύεται τη θύρα USB που υπάρχει σχεδόν σε όλες τις σύγχρονες τηλεοράσεις.

Οι περισσότερες σύγχρονες τηλεοράσεις διαθέτουν τουλάχιστον μία θύρα USB, η οποία συνήθως βρίσκεται στο πίσω μέρος ή στο πλάι. Χρησιμοποίησε το καλώδιο φόρτισης του smartphone σου. Μόλις συνδεθεί, το τηλέφωνό σου θα πρέπει να αρχίσει να φορτίζει. Η ενέργεια που παρέχεται από τη θύρα USB της τηλεόρασης ενδέχεται να ποικίλει, οπότε ορισμένα smartphone ενδέχεται να μην φορτίζουν αποτελεσματικά. Ωστόσο, αξίζει μια δοκιμή σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Άλλες μέθοδοι για να φορτίσεις το smartphone σου χωρίς πρίζα

Αν το κόλπο με την τηλεόραση δεν αποδώσει, υπάρχουν και άλλες επιλογές που μπορείς να εξετάσεις για να φορτίσεις το smartphone σου χωρίς πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ