Rustic διακόσμηση σπιτιού | Το χαλί από τη ZΑRA Home που θα δώσει "ζεστασιά" στον χώρο σου

Η "χωριάτικη" τάση που έχει γίνει viral.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σίγουρα το έχεις παρατηρήσει κι εσύ ειδικά αν ασχολείσαι και ενημερώνεσαι σχετικά με τις νέες τάσεις στη διακόσμηση σπιτιού. Οι Beckhams και αρκετοί ακόμη διάσημοι έκαναν την αρχή: Η rustic διακόσμηση ή για να το πούμε και ελληνικά, η "χωριάτικη" που θυμίζει αγρόκτημα ή εξοχικό, είναι πλέον τάση και αρκετοί είναι εκείνοι που την ασπάζονται.

Σε περίπτωση που έχεις βαρεθεί τα μίνιμαλ σαλόνια με τα γκρίζα έπιπλα και την ώχρα στους τοίχους, ή τις urban επιρροές από τις μεγαλουπόλεις, η rustic διακόσμηση είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις. Χρήματα πολλά δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μιας και με συγκεκριμένα κομμάτια, μπορείς να φέρεις τη ζεστασιά της εξοχής και του χωριού στο διαμέρισμά σου. Και μιας και το φθινόπωρο πλησιάζει, τι καλύτερο από το να επενδύσεις σε ένα υπέροχο και άκρως rustic χαλί.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στον καναπέ της | Το ολόλευκο ριχτάρι από τη ZARA

Στη Zara Home βρήκαμε το ιδανικό για εσένα, που θέλεις να συνδυάσεις το στιλ και οικονομία, χωρίς να ξεφύγεις ιδιαίτερα από το budget σου. Αναμφισβήτητα θα δώσει μία νέα πνοή στο σαλόνι ή σε όποιο δωμάτιο επιλέξεις να το στρώσεις. Ιδανικό για όμορφες βραδιές δίπλα στο τζάκι με παρέα και καλό κρασί.

Μπορείς το βρεις εδώ: