Follow us

Back to School λίστα | Τα απαραίτητα για την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο

MissBloom TEAM
ΧΟΥΛΙΑΡΑ

Η λίστα για τα βιβλία και το εκπαιδευτικό υλικό του σχολείου μπορεί να είναι σχεδόν αδιάφορη για τα παιδιά μας, όμως η λίστα για τα απαραίτητα ρούχα, παπούτσια, τσάντα και σχολικά είδη τα ενθουσιάζει!

Είναι σίγουρα οι πιο ευχάριστες αγορές της χρονιάς, αφού τα παιδιά ενδιαφέρονται πολύ για το στιλ τους και την άνεσή τους στους σχολικούς διαδρόμους, από το τι θα φορέσουν την πρώτη μέρα μέχρι το πώς θα οργανώνουν τη σχολική τους τσάντα κάθε μέρα.

Η φετινή μας βόλτα για αγορές ξεκίνησε φυσικά από το The Mall Athens αφού εκεί υπάρχουν τα καλύτερα καταστήματα για παιδική μόδα αλλά και είδη σχολείου και τεχνολογίας. Ό,τι, δηλαδή, χρειάζεται ένα παιδί για τη σχολική χρονιά που ξεκινάει.

Back to School λίστα | Τα απαραίτητα για την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο

Πρώτη στάση στα αγαπημένα μας H&M. Η κόρη μου λάτρεψε το απόλυτο back to school σετ από τη συλλογή H&M x Reebok: Μια μπλούζα από ύφασμα scuba σε φαρδιά γραμμή συνδυασμένη με μια ζέρσεϊ φούστα με πιέτες. Εννοείται πήραμε μαζί κι ένα σετ με 2 ζεύγη κάλτσες από τη συλλογή αλλά και καθημερινά, λευκά sneakers με ελαστικά κορδόνια, λουράκι με βέλκρο μπροστά και ύφασμα ripstop στην πίσω όψη.

Δες περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ