Follow us

SNEAK PREVIEW | Η Ανθή Σαλαγκούδη μιλάει ανοιχτά για τα υπερφαγικά επεισόδια, την ψυχοθεραπεία και τη σχέση της με τον Κοσμά Κουμιανό

Το Cover Girl του SHAPE Σεπτεμβρίου '24 ποζάρει στο ρινγκ για τον φακό του Κοσμά Κουμιανού.

σαλαγκουδη

Όσο αμέτρητα κι αν είναι τα χτυπήματα που έχει δεχθεί κάτω από τη ζώνη, όσα νοκ άουτ κι αν έχει ζήσει, η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη έμαθε να πέφτει και να σηκώνεται ξανά πιο δυνατή.

Για το εξώφυλλο του SHAPE Σεπτεμβρίου '24, η Ανθή φωτογραφήθηκε σε ένα δυναμικό concept, στο Zambidis Fitness Club στο ΟΑΚΑ, πόζαρε στον φακό του αγαπημένου της Κοσμά Κουμιανού και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη διευθύντρια του SHAPE Αλεξάνδρα Παπαδάκη.

Διάβασε εδώ μερικά αποσπάσματα από το interview της Ανθής Σαλαγκούδη στο SHAPE Σεπτεμβρίου '24 που κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 6 Σεπτεμβρίου!

- Προσέχεις τη διατροφή σου;

Επειδή, δυστυχώς, δεν είμαι από τις τυχερές που ό,τι και όσο και να φάνε δεν παίρνουν γραμμάριο, αναγκαστικά προσέχω τη διατροφή μου. Αλλά επειδή μου αρέσει και το καλό φαγητό και δεν μπορώ να τρέφομαι μόνο με μαρούλια, προσέχω παρά πολύ με την ποσότητα. Ειδικά αν το παρακάνω μια μέρα, την επόμενη θα είμαι πολύ προσεκτική με το τι θα καταναλώσω.

- Έχεις βιώσει βουλιμικά ή ανορεξικά επεισόδια;

Για αρκετό διάστημα πάλευα με υπερφαγικά επεισόδια και δεν μπορούσα να βρω την ισορροπία στη διατροφή μου. Κι αυτό, αν ξεκινήσει, γίνεται ένας φαύλος κύκλος και σε "καταπίνει". Η δική μου ιστορία με τις διατροφικές διαταραχές ξεκίνησε στην εφηβεία και έγινε πιο έντονο κατά τη διάρκεια των πανελλήνιων εξετάσεων. Και ενώ για αρκετά χρόνια το είχα σε καταστολή και κατάφερα να το τιθασεύσω, το Survivor και οι συνθήκες πείνας που αντιμετώπισα εκεί μου το πυροδότησαν ξανά. Μετά από αυτή την εμπειρία απευθύνθηκα σε ειδικό και έτσι κατάφερα να βελτιώσω τη σχέση μου με το φαγητό.

- Ποια υπήρξε η πιο δύσκολη στιγμή στη διαδρομή της ζωής σου μέχρι σήμερα;

Όταν έκανα τη μετάβαση από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και αντιμετώπισα πολύ άσχημες επαγγελματικές συμπεριφορές και ανθρωποφαγία.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ