Follow us

Το Harry Potter γίνεται ριάλιτι μαγειρικής με παρουσιαστές τα αδέρφια Wesley

Μέχρι να κυκλοφορήσει η σειρά, το Harry Potter: Wizards of Baking είναι ό,τι πρέπει για τους λάτρεις του φαγητού, αλλά και του σύμπαντος της J.K. Rowling.

MissBloom TEAM
weasley

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε εν τέλει. Παρότι ζούμε στον καιρό των sequels και prequels -η νοσταλγία κάνει καλή δουλίτσα- το Harry Potter επιστρέφει, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ως concept. Το Harry Potter: Wizards of Baking είναι ένα ριάλιτι μαγειρικής με τις ευλογίες του Food Network που εμπνέεται από το μαγικό σύμπαν του Harry Potter και καλεί τους διαγωνιζόμενους να ετοιμάσουν ευφάνταστα γλυκά για τα οποία πρέπει να βαθμολογηθούν. Μεταξύ μας, είναι ένα καλό ξεχαρμάνιασμα για τους φανς του είδους, μέχρι το 2026 όταν και θα κυκλοφορήσει η σειρά, για την οποία σε έχουμε ήδη προειδοποιήσει. ​​​

Οι διάσημοι παρουσιαστές και το πρώτο trailer

Παρουσιαστές της εκπομπής είναι τα αδέρφια Weasley, οι James και Oliver Phelps, ενώ τα γυρίσματα γίνονται στα πραγματικά στούντιο της Warner Bros., σε εμβληματικές τοποθεσίες, όπως η Μεγάλη Αίθουσα του Hogwarts, η τράπεζα Gringotts, η πλατφόρμα 9 ¾, και φυσικά, το σπίτι της οικογένειας Weasley.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ