Follow us

Netflix | Τα νέα "διαμαντάκια" της πλατφόρμας για τον Σεπτέμβριο

Νέα επεισόδια του Emily in Paris, του Perfect Couple με πρωταγωνίστρια τη Nicole Kidman και της σειράς Monster του Ryan Murphy έρχονται.

MissBloom TEAM
σειρα netflix

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και μαζί του έρχονται νέες κυκλοφορίες στο Netflix -κυκλοφορίες που υπόσχονται να μας καθηλώσουν.

Εμείς ανακαλύπτουμε τις πιο φρέσκες σειρές που θα γεμίσουν τα βράδια μας με ένταση, γέλιο, και συγκίνηση, και συγκεντρώνουμε όλα όσα μας περιμένουν και αυτό τον μήνα στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story (Season 2) ( 19 Σεπτεμβρίου)

Το Netflix φέρνει τον δεύτερο κύκλο της σειράς Monsters, ύστερα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Dahmer. O Ryan Murphy και o Ian Brennan βρίσκονται και πάλι στο τιμόνι της ανάπτυξης.

Η πλοκή της σειράς: Οι Lyle και Erik Menendez καταδικάστηκαν το 1996 σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα αναστολής. Τα δύο αδέλφια κρίθηκαν ένοχα χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, σε μία από τις πρώτες δίκες στις ΗΠΑ που είχε κάλυψη σε εθνικό επίπεδο από τα ΜΜΕ, ενώ είχε προσελκύσει και διεθνές ενδιαφέρον. Στις 20 Αυγούστου 1989, τα παιδιά Lyle και Erik, εντόπισαν τους γονείς τους να κάθονται στον καναπέ.Τους κατακρεούργησαν αδειάζοντας τις καραμπίνες τους, πάνω στα σώματα της κομμώτριας μητέρας τους, Μary Louise, γνωστής ως Κίτι, και του μουσικού παραγωγού πατέρα τους, Jose. Το μοναδικό πράγμα που είχαν να πουν προς υπεράσπισή τους ήταν ότι ο José Menéndez τους βίαζε επί σειρά ετών.

Πρωταγωνιστούν οι Javier Bardem, Chloe Sevigny, Nathan Lane, Ari Graynor, Leslie Grossman, Dallas Roberts, Jason Butler Harner, Enrique Murciano, Michael Gladis, Drew Powell, Charlie Hall, Gil Ozeri, Jeff Perry, Tessa Auberjonois, Tanner Stine, Larry Clarke, Jade Pettyjohn και Marlene Forte.

Prison Break ( 4 Σεπτεμβρίου)

Τo Prison Break (Η Απόδραση) είναι μια Αμερικανική τηλεοπτική σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox στις 29 Αυγούστου 2005. Το σόου δημιουργήθηκε από τον Paul Scheuring, Αμερικανό σεναριογράφο και σκηνοθέτη και πλέον θα παίζει και στο Netflix.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ