Follow us

Αυτή είναι η γυμναστική 4-2-1 που έχει κατακτήσει το TikTok

Αυτή η ρουτίνα γυμναστικής 4-2-1, που έχει γίνει viral, θα αναβαθμίσει το σώμα και την υγεία σου και είναι εύκολη και πολύ αποδοτική.

MissBloom TEAM
TikTok

Στον κόσμο της άσκησης, οι τάσεις αλλάζουν συνεχώς. Αλλά υπάρχει μια μέθοδος που έχει αποδειχθεί αποτελεσματική εδώ και χρόνια: η ρουτίνα 4-2-1. Αυτή η απλή, αλλά έξυπνη στρατηγική μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα δυνατό, υγιές και αθλητικό σώμα.

Τι είναι η μέθοδος 4-2-1;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η μέθοδος 4-2-1 περιλαμβάνει 4 ημέρες προπόνησης δύναμης, 2 ημέρες αεροβικής άσκησης και 1 ημέρα ανάπαυσης ή ενεργητικής αποκατάστασης. Αυτή η δομή εξασφαλίζει ότι οι μύες σου έχουν αρκετό χρόνο για να αναρρώσουν μεταξύ των προπονήσεων, ενώ παράλληλα ενισχύει την καρδιαγγειακή σου υγεία.

Γιατί λειτουργεί;

Η ρουτίνα 4-2-1 βασίζεται σε επιστημονικές αρχές που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές για την αύξηση της μυϊκής μάζας και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Οι τέσσερις ημέρες προπόνησης δύναμης επιτρέπουν στους μύες σου να προσαρμοστούν σταδιακά σε αυξανόμενα φορτία, ενώ οι δύο ημέρες αεροβικής συμβάλλουν στην καλή υγεία της καρδιάς και των πνευμόνων.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ