Follow us

Πρωτεϊνικό ταπεράκι για το γραφείο | 5 βήματα για το φτιάξεις σωστά

Με λίγη προετοιμασία, μπορείς να φτιάξεις ένα ταπεράκι γεμάτο πρωτεΐνη - αυτό θα πει #proteingoals!

ταπερακι iStock

Η ζωή στο γραφείο μπορεί συχνά να μοιάζει με μια αδιάκοπη σειρά υποχρεώσεων. Τι μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο ευχάριστα και να σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι; Ένα πρωτεϊνικό ταπεράκι! Σου έχει τύχει ποτέ να αναρωτηθείς πώς μπορείς να απολαύσεις ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ στη δουλειά χωρίς να χρειάζεται να καταφύγεις σε συσκευασμένα τρόφιμα ή λιπαρές επιλογές; Το πρωτεϊνικό ταπεράκι, ή αλλιώς "adult lunchable", συνδυάζει τη νοσταλγία του παιδικού μας γεύματος με την υγιεινή διατροφή.

Με λίγη προετοιμασία, μπορείς να φτιάξεις ένα ταπεράκι γεμάτο πρωτεΐνη που θα σε κρατήσει χορτάτη για ώρες.

Πρωτεϊνικό ταπεράκι για το γραφείο: πώς μπορείς να το φτιάξεις βήμα-βήμα:

1. Ξεκίνα με πρωτεΐνη

Το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό: η επιλογή της πρωτεΐνης. Επέλεξε ένα κύριο πρωτεϊνικό συστατικό, όπως κομμάτια γαλοπούλας, κονσέρβες τόνου ή σφιχτά βραστά αυγά. Εάν θέλεις επιπλέον πρωτεΐνη, πρόσθεσε κάτι ακόμα, όπως μικρές φέτες σαλάμι ή λίγα κομμάτια ψητού κοτόπουλου. Αυτό το βήμα είναι η βάση για το ταπεράκι σου.

2. Πρόσθεσε φυτικές ίνες

Για να κάνεις το σνακ σου πιο χορταστικό και θρεπτικό, πρόσθεσε φυτικές ίνες. Μερικές επιλογές είναι καρύδια, αποξηραμένα φρούτα ή κομμάτια ωμού λαχανικού. Τα καρύδια και οι ξηροί καρποί δίνουν μια ωραία τραγανή υφή και επιπλέον ενέργεια, ενώ τα αποξηραμένα φρούτα προσθέτουν γλυκύτητα και θρεπτικά στοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ