Follow us

Ένας ψύχραιμος απολογισμός της παρουσίας του Brad Pitt στο Φεστιβάλ Βενετίας

Όχι ότι μπορεί κανείς να είναι ψύχραιμος με τον συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά κουβέντα να γίνεται.

Brad Pitt Splash News / Ideal Image

"Είναι 74 ετών και είναι πολύ τυχερός σε αυτήν την ηλικία που εξακολουθεί να εργάζεται, ειλικρινά”, αστειεύτηκε ο χιουμορίστας George Clooney για τον καλό του φίλο Brad Pitt. Και παρόλο που ο αριθμός δεν είναι αληθινός, πιάσαμε τον εαυτό μας να σκέφτεται ότι και 74 ετών να φτάσει ο συγκεκριμένος τύπος θα συνεχίσουμε να τον λατρεύουμε και να τον θαυμάζουμε με τον ίδιο τρόπο.

Ένα Φεστιβάλ που κατά παράδοση είναι ήσυχο, "very demure και very mindful" με έμφαση στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο, φέτος μετατράπηκε στη μεγάλη απόβαση του Hollywood. Ονόματα όπως η Angelina Jolie, Cate Blanchett, Jude Law, Daniel Craig, Julianne Moore, Nicole Kidman, Μonica Bellucci George Clooney και πολλοί άλλοι, μπάρκαραν- κυριολεκτικά- για την όμορφη Βενετία προσφέροντας μπόλικη αστερόσκονη και σε εμάς τους δημοσιογράφους αμέτρητες αφορμές για να γράψουμε.

H χειρονομία της Angelina Jolie στο κόκκινο χαλί της Βενετίας για την οποία μιλούν όλοι

Ένας ψύχραιμος απολογισμός της παρουσίας του Brad Pitt στο Φεστιβάλ Βενετίας

Μόνικα Μπελούτσι | Με πουά φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα της στη Βενετία

Kαι ύστερα... ύστερα εμφανίστηκε ο ένας και μοναδικός. Αυτός που στο πέρασμά του οι γυναίκες ανοίγουν διάπλατα τα μάτια και νιώθουν ρίγη συγκίνησης. Ο Brad Pitt ήταν για ακόμη μία φορά υπέροχος. Κομψός, χαμογελαστός, με ή χωρίς λίφτινγκ, δεν μας ενδιαφέρει και πάνω απ' όλα ακομπλεξάριστος.

Εννοείται όλοι περιμέναμε τη μεγάλη συνάντηση με την πρώην Angelina, αλλά στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε ότι οι ίδιοι οι διοργανωτές είχαν καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο ώστε το πρώην power couple του Hollywood – ίσως το πιο διάσημο στην ιστορία του – να μη συναντηθεί στο κόκκινο χαλί. Θα μου πεις, αν δεν κάνουν κάτι τέτοιο για την Angie και τον Brad, τότε για ποιους;

Ο χολιγουντιανός star δεν έδειξε ωστόσο να ταράζεται από το παρασκήνιο της άφιξής του. Πόζαρε με τον κολλητό του George, έκαναν τσαχπινιές δίνοντας αφορμή για αμέτρητα memes και βίντεο στα social – ναι τα έχουμε δει ΟΛΑ – και τελικά περπάτησε χέρι χέρι με την εντυπωσιακή σύντροφό του Ines de Ramon – εκεί ένα σοκ το πάθαμε γιατί ποτέ δεν πιστέψαμε ότι ο Brad είχε τελικά κατασταλάξει σε σύντροφο -. Είχαμε άλλωστε θολώσει τόσο πολύ με όλες τις κυρίες που του χρέωναν που οριακά πιστέψαμε κάποια στιγμή ότι θα δούμε και το δικό μας όνομα να φιγουράρει ως νέα του αγαπημένη. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη.

Τελικά, και για να επανέλθουμε στην ουσία, ο Brad Pitt όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει ένα τεράστιο brand name, το οποίο συνοδεύει αίγλη, λάμψη και κάποιες φορές μυστήριο. Όσα χρόνια κι αν περάσουν θα παραμένει το αιώνιο crush μας και ακόμα και μέτριες ταινίες να κάνει – το "Wolfs” δεν έτυχε διθυραμβικών σχολίων ας μην κρυβόμαστε – η ομορφιά και η φωτογένειά του θα σβήνει οτιδήποτε μέτριο ή κακό τον συνοδεύει.

Σε άλλα νέα εμείς το "Wolfs” θα το δούμε οπότε οι μέτριες κριτικές δεν μας αγγίζουν ιδιαίτερα. Και του χρόνου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ