Follow us

Daniel Craig και Rachel Weisz | Το πιο διακριτικό ζευγάρι του Χόλιγουντ "κρατιέται" πάντα χέρι-χέρι

Ο 56χρονος Daniel Craig και η αγαπημένη του η 54χρονη Rachel Weisz, ζουν τον έρωτα που ήρθε στη δεύτερη νεότητα της ζωής τους,

MissBloom TEAM
Daniel Craig

Ο Daniel Craig παρευρέθηκε μαζί με την σύζυγό του, Rachel Weisz στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Το ζευγάρι έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς περπάτησε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του "Queer".

Ο 56χρονος ηθοποιός φόρεσε ένα κομψό λευκό κουστούμι και καφέ παπούτσια. Πρόσθεσε επίσης ένα ζευγάρι γυαλιά στην εμφάνισή του για τη λαμπερή βραδιά. Πόζαρε στο φακό, ευδιάθετος και χαμογελαστός χέρι-χέρι με την σύζυγό του.

Η Rachel Weisz έλαμψε μέσα από το φόρεμα που επέλεξε από τον οίκο Versace για το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ. Η ηθοποιός συνδύασε το στράπλες κεντημένο με μπλε πούλιες φόρεμα με ένα εκθαμβωτικό διαμαντένιο κολιέ.

Ο 56χρονος Daniel Craig, εντυπωσίασε με νέο hair look, αλλά και με το κομψό, λευκό κοστούμι του, καθώς πόζαρε κρατώντας το χέρι της Rachel Weisz μπροστά από τις ορδές των φωτογράφων.

.Τους τελευταίους μήνες, έχει εκπλήξει τους θαυμαστές του με το νέο του χτένισμα, το οποίο φαίνεται να είναι για την επερχόμενη ταινία του "Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery", τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν τον Ιούνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ