Follow us

15 ατάκες από ταινίες που δεν γίνεται να μη γνωρίζεις

Όχι άλλο "The eyes chico, they never lie", σε παρακαλούμε.

MissBloom TEAM
ταινια

Ας μη γελιόμαστε, κάποιες φορές έρχεται αυτή η στιγμή που πρέπει να το παίξεις ψαγμένος. Είτε στο πρόσωπο που θέλεις να εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού, είτε στον συνάδελφο που αμφισβητεί τις γνώσεις σου πάνω στον κινηματογράφο είτε στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία σου στο Instagram, που πρέπει να είναι ένα μιξ αστείου και "κουλ". Και επειδή -αλήθεια- δεν αντέχουμε να ξαναδούμε γραμμένο το " The eyes chico, they never lie", καταστρέφοντάς μας ξανά και ξανά την καλή εικόνα που είχαμε για τον "Σημαδεμένο", παρακάτω σου έχουμε 15 "ψαγμένες" ατάκες από ταινίες για να τις έχεις εύκαιρες όταν θεωρείς ότι πρέπει να φανείς αρκούντως κουλτουριάρης. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστούν.

"Ειλικρινά αγαπητή μου δε δίνω δεκάρα"

Στο "Όσα Παίρνει ο Άνεμος" του 1939, ο Rhett Butler ανακτά την περηφάνεια του, βάζοντας τέλος στον αιώνιο, βασανιστικό έρωτά του με τη Scarlett O'Hara με αυτή την επική ατάκα.

"Δεν υπάρχει τόπος τόσο όμορφος όσο το σπίτι"

Αυτή η ατάκα από τον "Μάγο του Οζ" του 1939 θα πείσει και εσένα που κάνεις οικονομία, να κάτσεις και λίγο σπίτι μπας και μείνεις εντός budget για αυτόν τον μήνα.

"Here's looking at you kid"

Δε μεταφράζεται ακριβώς στα ελληνικά, όμως ήταν ο τρόπος του Rick στην "Casablanca" του 1942 να κάνει "πρόποση" στη υγεία της Ilsa, της αγαπημένης του που αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ