Follow us

Al Bano και Romina Power | Η τραγική ιστορία δολοφονίας της 23χρονης κόρης του διάσημου ζευγαριού

Το δράμα του διάσημου ζευγαριού τραγουδιστών άρχισε τον Ιανουάριο του 1994.

MissBloom TEAM
al bano & romina

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια που συντάραξε την Ιταλία δεν έχει βρει ακόμα τη λύση του. Η εξαφάνιση πριν από 26 χρόνια της κόρης του Albano Carrisi και της Romina Power, Ylenia, θα μπορούσε να διαλευκανθεί χάρη στην επιμονή των αστυνομικών Αρχών στις ΗΠΑ και να αποδειχθεί ότι έπεσε θύμα serial killer.

Η Ιντερπόλ έστειλε σήμα στην ιταλική αστυνομία προκειμένου να λάβει γενετικό υλικό από τον Αl Bano και τα παιδιά του όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της καθημερινή εφημερίδα , ώστε να το συγκρίνει με το DΝΑ οστών που ανήκουν σε θύμα serial killer, το οποίο ανακαλύφθηκε το 1994, αλλά έως σήμερα δεν είχε συνδεθεί με την Ylenia Carrisi. H αμερικανική αστυνομία έλαβε το DΝΑ της Romina Power που βρισκόταν στη Νέα Υόρκη.

Το δράμα του διάσημου ζευγαριού μουσικών, γνωστό για πολλά σουξέ της δεκαετίας του '80, μεταξύ αυτών και το αγαπημένο Felicità, άρχισε τον Ιανουάριο του 1994. Στις 31 Δεκεμβρίου του 1993 ήταν η τελευταία φορά που επικοινώνησαν με την 23χρονη Ylenia, η οποία ζούσε στη Νέα Ορλεάνη. Δεκαπέντε ημέρες αργότερα δήλωσαν την εξαφάνιση της. Το ζευγάρι πήγε στις ΗΠΑ για να την αναζητήσει, χωρίς αποτέλεσμα. Έπειτα από καιρό ο Al Bano γύρισε απογοητευμένος στην Ιταλία, ενώ η Romina έμεινε στις ΗΠΑ.

Ο τραγικός επίλογος

Το 2005 δόθηκε και ο τραγικός επλιλογος της ιστορίας. Η Ylenia Carrisi, το ξανθό πανέμορφο κορίτσι που χάθηκε πριν από 21 χρόνια, ήταν νεκρό και έζησε μια κόλαση πριν πεθάνει.

Η Ylenia Carrisi, έπεσε θύμα του serial killer με όνομα Keith Hunter Jesperson ο οποίος είχε το ψευδώνυμο "Happy Face".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ